KALAS


Chamrtroll

Idag fyller pappa år och vi ska på restuarang. Men vad tusan ska jag ha på mig?

Katten har fått fyra fina ungar. Tre av dem dog och den fjärde heter Sam.Säkert! - Är Du Fortfarande Arg?

Helgen

Herregud min helg har varit minst sagt helkonstig. Det började med Trästocks. Those Dancing Days, skitbra!

Älskar trummisen. Helt klart bäst energi.Sedan följde dagen efter med Säkert! Det var varmt, svettigt och jag hade ont i nacken och kroppen dagen efter, men det var helt klart värt det.

En förväntasfull Jens Lundmark.

Sedan har jag mest jobbat tycker jag. Dessutom dragit på mig en förkylning. Men som tur är inte den värsta sorten. Men tillräckligt för att jag ska bli helt mosig i huvudet så jag både glömmer bort att hämta min syster och kommer på det när jag kommer hem och sedan hittar på att det står "på måndag" istället för "i morgon" som det egentligen står i smset och missar att träffa en kär vän som jag verkligen vill träffa. Men idag har jag varit ledig. Och gud vad ledig jag har varit. Och tänker fortsätta med det.

Dom dansande dagarna


Äntligen Trästock! Ska fara och se Those Dancing Days nu ikväll! Dock så har jag ingen att vara med. Men kanske hittar någon ändå. Ciao!

Things I have loved I'm allowed to keepSitter och lyssnar på Regina Spektor, äter godis och känner en obehagli svartsjuka över att det går bra för andra människor...

Vive la france


Eftersom Sverige idag firade kronprinsessan så passade jag på att fira Frankrikes nationaldag. Omelette till lunch och blå/vit klänning och här också med en röd basker.
Håruppsättningen var 40-talsinspirerad. Kände att jag var tvungen efter att ha hittat Reronellas blogg. Vet inte om jag lyckades så bra dock. Men... övning ger färdighet!

Kvällen avslutades med Amélie. Typ världens bästa film!

Åh, förresten! Som ni kanske kan se så har jag fått en ny design på bloggen. Det är Lollo som har gjort den. Visst är den fin? :)

holiday


Efter drygt en och en halv veckas slit på jobbet så får jag tre dagar ledigt. Känns nästan som en storsemester det här. Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på.


I put my hands over your eyes but you peek through


Noah And the Whale - 5 years time

världens bästa låt. Får mig att tänka på mina vänner. Alla mina vänner. klicka på bilden så får ni höra.

Tonight's the night we'll sing the piper's song
Gypsy & the Cat - Piper's song

Får mig att vilja springa på en äng med en vit spetsklänning med armarna i luften och sjunga högt.

men spela spelet och du ba: "varför då?"

Igår var jag på i Skellefteå stad och träffade älskade vänner. Hanna, Lollo och Bea som kommit "hem" från Karlstad. Väldigt sjukt trevligt. Lunch på Tatung och shoppingrunda. Här är lite bilder.


Jag och Bea (tyvärr kom jag inte ihåg att ta kort på Lollo och Hanna. I' sorry guys)

 
 
Sedan kom också Jens och Anna till stan och det blev häng vid älven samt middag bestående av ostkrokar, vattenmelon och kakor.
 


 
 
Och så hittade jag blommor att ta kort på, som vanligt. Min mobil är full med blommbilder.

Efter en kväll full med skratt och skitsnack, samt musikalsång så ville Jens posa med skyltdocka.

Tack för att ni gjorde min lediga dag till en bra dag! Nu ska jag jobba klart jobbveckan från helvetet. Det är verkligen kaos på mitt jobb nu.


This is how it works


Hejsan.
Lite dålig uppdatering på senaste tiden, men jag tänker inte be om ursäkt som alla andra gör. Vem ska jag be om ursäkt för? Det är min blogg.

Dagarna går åt till jobb mestadels. Jag trivs väldigt bra nu faktiskt. Och i fredags var jag på Stadsfesten i Skellefteå. Aldrig mer säger jag. Eller, Robyn var ju bra och sällskapet jag var med, men resten sög. Pga alkoholkonsumtion blev jag bara kissnödig, så jag kunde inte hoppa så mycket som jag ville och sedan lyckades halva gänget tappa bort det andra och tvärt om. Och trångt och fullt med fulla människor. Näsi, tacka vet jag trästock, som jag nu kommer få besöka! (trodde jobbet skulle komma ivägen, men det finns snälla kolegor som kan byta)

Och imorgon blir det lite extra jobb. Skulle egentligen bara jobbat kväll, men fick lite på dagen också. Ville nästan ha min lediga dag, men det är pengar. Och det behövs.

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com