JA, jag tycker det är roligt!

ja, jag måste faktiskt säga att det här är underhållning på mina villkor, och det utan att viasat hjälper till. Jag visste inte vem Dolph Lundgren var innan Melodifestivalen, men han ha nu lyckats underhålla mig varje lördag i tre veckor nu. Det är på något sätt så dålig humor så att det är bra.hahaha, man ser att han mimar. lyssna också på hur han stönar fram sista ordet i varje strof.

KAAAAPIIIISCH!!!


Emotionell

Helt plötsligt fick jag en klump i magen och en känsla att hela världen bara är emot mig nu. Jag har så mycket som ska fixas. Och körkortet gör mig bara allmänt rädd. Jag vet inte längre om jag vill ha det. Jag vägrar ju plugga till det. Känns bara som jag gär det för någon annan. Jag kommer inte njuta av min födelsedag för att jag är så stresad över att ta kortet. Jag önskar någon kom och sa att det är lugnt och att jag inte behöver stressa fram det, men det känns som att mina föräldrar inte förväntar sig något annat än att jag ska ha det fort som fan. Men jag fattar ju ingenting! Jag fattar ju faktiskt ingenting och jag kör som en jävla APA! Helvete!

Sedan fattar jag ingenting om min dator.

Sedan vet jag inte om det som jag ska ha på mig på scen på lördag är så bra eller inte. FAN!

Det blev verkligen som den där Per Gessle-låten att alla känslor kom på en och samma gång. PMS på riktigt. Eller nått.

Jaja, men nu är mitt EMOinlägg slut.
Jag reder mig nu.

Åh, ni är så fina!Jag vill också vara fin och sitta brevid en fin kille med gitarr och sjunga fint. Fan dig Stine, du vet inte hur lyckligt lottad du är!

Och, nej, jag borde inte vara uppe den här tiden, men jag kan inte sova. Vilket kommer nog göra sig påminnt imorgon på skolan. HURRA!

FETTOTISDAG

Hej hej mina vänner. Idag är det fettisdag och idag blire plättar med sylt OCH GRÄDDE till lunch på skolan. Misann, dom har verkligen slagit på stort idag. Visste ni för övrigt att om vi får grädde och en extra tex mex buffé senare i livet istället för en semla var idag. Så generöst av er Skellefteå kommun, vi tacka och bockar!
För övrigt sitter jag på skolan, själv, och gör ingenting. Jag är inte själv, teaterettorna är ju här, men dom skrämmer mig och jag har ingenting att försvara mig med. o.O Kanske kan kasta någon besvärjelse på dem om de kommer för nära och kasta matteboken på dem. Det skulle om inte annat bita på mig. Matte ska man akta sig för. Men nu kom Maggan och tog bort dem därifrån, men jag kan ändå inte vara säker. Åh, gud var är mina tappra riddarvänner, Bea och Lollo, när jag behöver skydd som mest?
Svaret är att de är i sin lilla bunker på Ängesvägen och har sovmorgon, som jag egentligen också skulle ha, om jag inte bodde i Tjottahejta, där det inte går några bussar.
Dessutom så kommer jag inte få körkort, för jag kör verkligen som en kratta och pluggar aldrig i boken, så det här kommer nog gå käpprakt åt skogen om jag inte skärper mig.

Måste komma på en sån där maskin som kan skujta in fakta i min hjärna så jag inte behöver anstränga mig.

 

För övrigt drömmde jag att det var fullbokat på föreställningen!

 

 


Den här låten får mig att längta till sommaren!


En i min klass sa:

Men hans kuk kanske såg ut som en snopp..

Ja, det kanske den gjorde 

 

Monika vill se


FAN FAN FAN!!!!

jag hörde igår på teve att man kan få magsår om man kväver ilska. lät vettit. och om det stämmer så borde jag i just detta ögonblick ha en stor krater av magsår och var och blod inne i min mage. Jag är så förbannad på hela mitt liv just nu. Läxa, vem fan kom på det? Matte likaså och engelska. Kan inte alla prata ett och samma språk (och det förståss svenska, för då skulle ju alla gå runt i en musikal dygnet runt) ?! Varför min kära engelskalärare gör du såhär mot mig?

Men egentligen så har jag mig själv och skylla, men det hindrar mig inte från att vilja peta ut ögonen på någon och trampa på ögonen och skrika: HÄÄÄÄÄÄLVÄTÄÄÄ!!! och sedan välta en hel traktor och sedan kasta en hård boll på en stubbe. Fy tusiken i mig vad sur jag blir!MORRDOOOOR!!!

btw kolla in:
knacka först - hemsidan + blogg 


Bea börjar gråta XD


Vi lekte viskleken

och vi hörde bland annat:

Bananrumpa när det egentligen var bananblomma

och

Luft på hästpump när det egentligen var luftmadrasspump


Jag vill till Paris


Bea är hos mig över helgen

Och jag var tvungen att rita en ild på hur lyckliga vi är tillsammans :)Katten till höger är Pelle :)

STAR WARS + KATT<3


Funny Bunny heter jag


Det här är jag :)


Det här är Lollo :)


Det här är Bea :)


Det här är Ludde :)


Det här är Elin :)


Det här är Samuel, Elins pojkvän som säger att han har gaser... :)


Det här är Claes :)


och det här är Jens :)

 


Hhahahahahahaha!!!

Asså jag är så onödig på internet XD
nu har jag fukat mig på faccebook igen... onej onej onej!

Tur man kan lyssna på bra musik iaf ^^

sweet!

Jag har funnit en ny drömroll :)
 mrs Lovett i Sweeney Todd


Mitt lilla drama

Jag såg nyss ett märke som heter My Little Drama

så gulligt :)

Snälla någon!

Ge mig inackorderinsbidrag och sedan en fin lägenhet i Skellefteå som jag får flytta till så jag inte behöver känna mig på vift hela dagarna i ända!!!!!!!


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com