om man vill göra mig glad till jul...


Blood, it sometimes sets my teeth on edge, other times it helps me control the chaos...

Idag var jga hos Elin och så på mysekatten, Dexter. Jag lämnade även över "den hemliga presenten" i form av en tavla. Föreställande Dexter som jag hade målat... 
Två Dextisar på samma kväll. minsann!

 
Nästan så nöjd att jag tar tillbaka den! (min datorskärm reflekteras i glaset.)

the opposite to war isn't peace... It's creation!

Har suttit framför datorn hela kvällen i princip, med två avbrott för kaffe, te och Grotesco. Man kan ju inte jobba ihjäl sig.

Och tyvärr blev det inte någon Fantastisk Räv heller. Istället har jag suttit och diggat låtarna till RENT. Åh, denna kära musikal. Om jag ändå fick vara med i den någon vacker dag. Nam nam nam, drömma drömma drömma.  


Man skulle kunna tro att somliga sparar på blodiglar och gråsuggor eller varför inte mycket stora tusenfotingar som förökar sig hundra gånger i minuten.

Nu ska jag försöka mig på lite mera läxor. Måste verkligen göra bort alla!

Men sedan kanske det blir lite:


Har velat se den ända sedan jag såg den där kaffereklamen med George Clooney

Jag brukar slicka fetaSNUSK

ah, takes me back
Topp 5 - pinsamheter

Okej här kommer den första topplistan och nu ska vi grotta oss i pinsamheter.

5 plats: Killen som dödshotar Justin Bieber:

jag skäms för hans mamma, pappa, hund, katt... hus! hela Sverige. Den här killen får hela Sverige att framstå som terrorister. Detta är ju ett dödshot för tusan. Någon borde ta detta seriöst! Varför gjorde han ens den här videon. Pinsamt!

Plats 4: Peter Jidhe


Varje gång jag råkar zappa förbi Idol och fastnar där så sitter jag och vrider mig i soffan pga denna människa. Hans försök att vara hipp och cool och ha roliga skämt och häftiga kluriga frågor till deltagarna som inte ens fattar vad han menar får mig endast att känna en enda känsla... pinsamhet

Plats 3 - Man ramlar och slår sig och folk kommer fram och frågar hur det gick och man vill verka cool, men egentligen vill man bara sätta sig ner och gallskrika.

Tycker det är skitjobbigt när folk kommer fram och säger "oj hur gick det". Eller nä, ÄNNU värre: när de INTE går fram utan står kvar och man hör hur de drar efter andan och säger: "oj herreguuuud" och själv ska man försöka låtsats som om det inte hände någonting. Jag kan dra ett exempel: Jag och vänner var på teater. när vi skulle gå skulle jag vara cool och gå genom stolarna. Till saken hör väl detta att det också var en läktare, så det lutade neråt och vi hade suttit ganska högt upp. När vi skulle gå så skulle man ju egentligen gå i mittgången där det finns en trapp, men när man vill komma ut och sitter längst in och det är massa gamla tanter som är framför en så tar man en "genväg" och går via stolarna. Well, hur som haver det lutar. Det går bra till en början men tror ni inte att på sista stolen så går sittsen sönder och jag faller handlöst mot scengolvet... och slår mig. Och typ 70 personer bara står och tittar på och drar efter andan. Själv ska jag ställa mig upp och verka cool som om inget hade hänt, men det gör väldigt ont i mitt knä och dessutom har jag förstört en stol medans 70 personer har varit vittnen till händelsen. Jag ville bara försvinna. 

Plats 2 - Kolla på "erotiska scener i filmer" med far och mor. 
Tyckte detta var sukt pinsamt när jag var yngre. Har dock börjat vänja mig nu. Vaddå, alla vet väl vad sex är. Fast om det är riktigt extremt så tycker jag att det fortfarande är hemskt. 

Plats 1 - Luftinstrument 

Vet inte vad det är med detta, men jag tycker det är liten skämmigt när folk gör det. och är seriösa... och speciellt om det instrumentet de "spelar" inte ens finns med i låten.  


I am the coolest girl in the whole wide world

Sorry så blir det nog ingen topplista idag heller. Har ingen inspiration. Nästa gång kanske. Istället har jag suttit och lyssnat på den här låten hela dagen:"the coolest girl" som är med i A Very Potter Sequel. Bonnie Greusen är så jäkelusens bra! Har snart lärt mig hela texten.

tycker om texten och jag har bestämt att den här blir min tröstelåt när jag mår skit.

Men nu ska jag fara och jöbba på Tempo. Även om jag känner mig en aningens trött och orkeslös. Den här rethostan börjar ta livet av mig. Får ta en Ipren och fara för jag är BÄST. får se hur jag mår imorgon dock.  

I'm the greatest!I know, I'm scaryska försöka mig på någon av topp-5-listorna nästa gång


Finaste vargen i stan

Jag vill vara vän med dig och vara lika fräääääsch som du!


topp 5?

Jag tänkte göra en grej. Jag tänkte låta er läsare ge förslag på vad jag kan göra en topp-5-lista om. Det kan vara precis vad som helst. Min topp-5-lista över bästa sommarna. Min topp-5 över de mest pinsamaste jag vet. topp-5 över varför man inte ska tycka om barnvagnar. Vad som helst! Skriv och kommentera och skriv gärna så många du kan komma på. Sedan ska jag försöka göra en lista utifrån det här på bloggen.


slänger in den trevligaste bilden som tack för besväret.
självklart kommer ni får en länkning om jag tar just ditt förslag.

TAK på förhand! 

TÄÄÄVLING!


eh...jaha?

Har just sett "Rocky horror picture show". Måste säga att den minst sagt var förvirrande...


you got a feeling that you can not hide

jag vet att jag har lagt upp den här en gång tidigare, men den är verkligen hur fin som helst :) Jag blir så glad när jag ser den.


Ja, jag önskar mig en sååån


L'amour est tout ce qu'il faut. Droit?Nä det var inte speciellt roligt
Inte så där jättekul
Vet inte vad som är rätt
Vad ska jag tro
Är det jag
Är det något annat

Men det är snart slut
Snart är det slut

Många försök, men inget resultat
För lite ork, för lite kärlek
För lite vilja
Trodde den finns där förut
Men inte längre

Vill vi ens ha det så här?

Känner inte riktigt mig själv längre
Eller är det kanske mig själv som börjar yttra sig
Ser saker från ett annat perspektiv
Men är det bättre
Försöker väga vad som är bra
Vad det är som jag vill
Vars jag vill
Vad som är bra för mig

Men det är snart slut
Snart är det slut

Och då drar jag!
Hoppas jag slipper det.
För DÅ drar jag!

J'espère que vous comprenez de pointesomtimes it's hard to be a woman

Den är svår... Dumma jag som inte har övat på den tidigare istället för att sitta och stressöva nu. Men jag måste, MÅSTE klara av den!
Ingen rast och ingen ro


bjuder på en bambi


Betalt räkningar

Teaterhistoria

Frankenstienuppgift

Kunna pianoläxan

Loggbok


Jag har hela härliga kvällen uppbokad. Gillas!
och nu måste jag verkligen försöka!


Det är inte bara jag som tycker det här är pinsamt.

Gatuteater + forumspel. Dessa spelstilar som under några... ja, månader har tygnt ner mitt psyke och gjort mig negativt inställd på mitt gymnasieval. Varför? För att jag trodde jag skulle skämmas. Att det skulle bli som alla andra gånger vi gjort något. Utskrattade, utpekade och utskämda. Eller nja, kanske inte så farligt, men ändå. Vi som går i min klass har känt på senaste att vi inte har blivit uppskattade som vi egentligen borde förtjäna.

Imorse när jag vaknade vill jag sjukna genom jorden och försvinna i några timmar. Bara ligga där så de inte hittade mig och allt skulle bli inställt. Sedan *POFF* så skulle jag komma tillbaka. Utvilad. Men jag kämpade mig upp och klädde mig och åkte sedan med i den vita Volvon till Skellefteå. På skolan sminkade jag mig och fixade håret. Scenkläder på och sedan bar det av mot centrum. nu kör vi bara så vi får det bortgjort. Men när man väl börjar spela och man ser att folk stannar faktiskt upp och tittar på oss och när första gången är klar känner man att man skulle kunna göra detta om och om igen. Och vi var så bra också. Trotts all känsla om hur vi absolut inte ville göra det här så gjorde vi det. Och vi gjorde det bra. Min grupp, vi ägde!

Försökte se Pulp Fiction, men hamnade i stället framför novellfilmen I rymden finns inga känslor. Längtar till hela filmen kommer ut på dvd.Dessutom känner jag mig snygg.


...och nu citerar jag...

Samtal om djur får "ungar" eller "barn":

Men en katt kallar inte sin kattunge för barn. För den är den en "mjau" - Louice
nu när du svalt det kan du dra det hur långt du vill du vet jag vill bli dinSitter och lyssnar på Markus Krunegård och längtar tillbaka till världens bästa festival - Trästocksfestivalen. Hoppas den får vara kvar i många många år till. konserten med Markus var så underbar. Nästa år ska jag hoppa och sjunga och vara glaad som en choklaad. Leva livet som en kvinna som vågar.

Idag har jag varit på teatern hela dagen. Jobbat med gatuteater hela dagen. Det gick bra, men har fått ändra saker med scenografin hela tiden vilket bara blir frustrerande när ingenting verkar fungera. Men nu ska jag försöka tänka på annat och fokusera på att göra en analys och en till analys och sedan en uppgift. Medans tonerna av ljuv musik strömmar ut ur högtalarna. Snöstormen kan ta sig...

kameraLovet är slut
Skolan börjar om
Och jag har inte gjort mycket. Har inte hunnit.
Har haft fullt upp med att vara ledig.


Om ni vill veta lite mer

1. Hur gammal är du om fem år?
23 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
med victoria på jobbet. mamma, pappa, släktingar, katterna, hunden och lillasystern

3. Hur lång är du?
169cm. så mycket mer medellängd kan det väl inte bli?


4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Oj det var så länge sedan jag såg en hel film. men typ La vie en Rose. för en månad sedan

5. Vem ringde du senast?
Malin

6. Vem ringde dig senast?
Min chef Ubbe som frågade om jag kunde jobba

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"översvämmning!"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Smsa. tråkigt nog. Men har som aldrig haft råd att ringa då jag haft gratis sms. Har som vanan inne

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta och har varit det i 19 år nu

10. När såg du senast din mamma?
Då jag svarade på fråga nr. 3

11. Vilken ögonfärg har du?

Klarblå. väldigt klarblå.

12. När vaknade du i dag?
Vid kvart i 10 typ

13. Vilken är din favoritjulsång?
Gläns över sjö och strand. Älskar att sjunga den i kyrkan när det är jul

14. Vilken är din favoritplats?
Min favoritplats är nog när jag är vid Nordanåområdet i Skellefteå. mitt kulturhjärta glöder

15. Vilken plats föredrar du minst?
soprum

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Någon teater.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
garderobsdörren. still does.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

Skrattade ganska mycket igårkväll när jag var hos Elin. Sen var den HÄR väldigt rolig för några kvällar sedan 

19. Hur stor är din säng?
lagom

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar. en liten liten

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
MED. klarar inte att vara utan. Men jag kan aldrig ha på mig byxor. så t-shirt och trosor.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 stycken. Men sover med två

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett enda. i samma kommun. samma by. samma hus.

24. Vilka städer har du bott i?
som sagt... en BY 

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Hatar ju mer saker jag har på mina fötter...

26. Är du social?
Med dem jag känner mig trygg med

27. Vilken är din favoritglass?
den med vit chokla' och jorgubbsinnehåll

28. Vilken är din favoritefterrätt?

gillar det mesta. Men en chokladkaka slår aldrig fel.

29. Tycker du om kinamat?

muuuums!

30. Tycker du m kaffe?
ja, det är gött.

31. Vad dricker du till frukost?
Proviva eller te

32. Sover du på någon särskild sida?
Lägger mig alltid på höger, men sen om det håller sig hela natten tror jag inte. brukar vakna på rygg

33. Kan du spela poker?
nej

34. Tycker du om att mysa/kela?
är väl mysigt.

35. Är du en beroendemänniska?
Jo. Jag blir lätt beroende av olika saker. Typ olika musikaler eller låtar etc. Men fet håller i sig ett tag sen hittar jag något annat.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja. 3 st

37. Vill du ha barn?
nej. "they poop when they cry and cry when they poop" - Shrek

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
sjö. Ont i huvudet av basäng och havet är så blåsigt och kallt.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och skit. tidningar. mat. håret.

42. Äger du dyrbara smycken?
mja, beror väl på hur man ser det. har inte smycken så ofta.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
haha, Ullared... pinsamt!

44. Kan du rulla med tungan?
nä... men jag kan forma den till ett "korvbröd" 

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Johan Hägglund, typ.

46. Sover du med gosedjur?
Nej, dom har fått flytta därifrån.

47. Vad har du för ringsignal?
"Jag har varit vilsen Lisa" med Parken

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Hah, jag rider faktiskt i ett. ^^ en tröja med musse pigg

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Hallonhudkräm

50. Flirtar du mycket?
haha, jag är blyg.

51. Kan du byta olja på bilen?
Kan jag nog.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nepp. men livet är långt. Men hoppas jag slipper det. Jag är laglig


53. Vilken var den senaste boken du läste?

"Att springa" av Maria Sveland

54. Läser du dagstidningen?
Japp varje dag.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Näj.

56. Dansar du i bilen?
Slår på bilratten.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
P3. Alltid P3. fy för reklamradio!

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

min önskelisa för julen

59. När var du i kyrkan senast?
hm... när Malin gick ut 9an

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Bild-Micke. Saknar karln

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt. och det räcker

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Jag själv.

63. Vad lyssnar du på just nu?
Musikaler. såklart.

64. Har du varit med i tidningen?
Japp. så jag träffade min förra pojkvän till och mee

65. Vad är det konstigaste du ätit?
barr

66. Vem såg dig naken senast?
jag


67. Vad är det för färg på din tandborste?
gul som solen

68. Hur imponerar man på dig?
kom med en sjudundrande sångröst så

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Pratar ut med Bea

70. Har du någon piercing?
öraaa

71. Din största vinst?
Livet - agneta 57

72. Har du någon/några tatueringar?
nä, och jag vet inte om jag kommer skaffa någon.

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
Facebook, blogg.se, massa bloggar och youtube

74. Är du fåfäng?
Ganska. Eller ja, jag tycker om att göra mig söt och fixa håret. Men är fåfänga något dåligt?

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Massor. tyvärr

76. Hur gammal är din pappa?
Äldre än mig

77. Vilket är ditt drömjobb?
Musikalartist med huvudrollen i en stor uppsättning

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Resa, flytta.

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Katt, kanin

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?

1. jag förskolan till 4an som ensam tjej i min klass
2. Jag har haft glasögon
3. jag vet vilken ciggarettsort Gerard Way röker 

81. Svär du ofta?
Ja, men vill inte. Eller. Ibland poppar det vara ut vid fel tillfälle.

82. Sverige när det är som bäst?
sena sommarkvällar eller tidig höst.

83. Kan du åka slalom?
Jajjemän. baklänges dessutom!

84. Vad har du ätit i dag?
mackor, te, choklad, fisk, efterrätt, salta katten

85. Vad har du för utbildning?
Grundskoleutbildning och teaterutbildning som jag inte är färdig med än.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
Ansiktet och brösten.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
min missbildade tånagel

88. Vilken är din bästa egenskap?
Att jag vill vara bäst jämt

89. Vilken är din sämsta egenskap?
Att jag inte riktit sätter mig in i att jag har sårat folk till en början utan kommer på det i efterhand

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
Edith Piaf, Marilyn Monroe


91. Saknar du någon?
Jens

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
Ja. Älskar tårta.

93. Vad gör dig ledsen?
falskhet

94. Vad gör dig glad?
När jag får beröm för sådant jag inte förväntat mig att få beröm för

95. Har du varit gift eller förlovad?
nej

96. Vad ska du göra i helgen?
Imorgon ska jag i alla fall jobba på kvällen. kanske slöa först. eller försöka mig på något skolarbete

97. Vad är det knasigaste du gjort?
Sjungt norsk kareoke på Åhléns

98. Vad har du för laster?

Bakverk... hihi

99. Vem är din förebild?
Helen Sjöholm, Helena Bonham Carter, Rachel i Glee (faktiskt), mormor (som jag aldrig fick träffa) Marilyn Monroe, Eva Rydberg, Regina Spektor, Idina Menzel mfl.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
se på grotesco.


ssssssssssssssssssssssssssssssssss

sitter här och lyssnar på musik medans jag smaskar på salta katten.

Väldigt gott och fint att titta på

 

men den gamla versionen är aningens finare. Skulle vilja ha en stor affisch av denna på väggen.

för övrigt har jag dragit på mig en rethosta som vägrar ge sig. USCH!  

trotts alla tårar och dramatik

Idag har jag inte gjort mycket. Gick ut och tog lite bilder som jag sedan ville sätta ut på bloggen, men det ville sig inte. Kanske lika bra. För jag vill lära mig redigera istället.

Ikväll blir det en tur till stallet. Hoppas vi ska göra något kul. Men om jag inte minns fel så ska vi ha markarbete. Vilket inte är kul...

Katten börjar för övrigt bli piggare.bildkälla: okänd


I don't care who you are I shall love you


världens snyggaste Kate Nash

idag har jag bakat chokladsnittar. väldigt jättegott. ehm ja. sedan har jag tagit hand om min katt. hon har väldigt svår njursvikt. har fått nytt foder och får se om det hjälper.

lovet har som inte gått igång. eller jag har inte gjort mycket. kollat slut på glee. gått med hund. och så klart varit hos Malin Holmér. konsitg att vi träffas oftare. och på fredag ska jag fara och klippa mig och färga utväxten. ska bli skönt att slippa vara ful i håret. ska klippa mer jämnt. vill kunna spara ut håret och göra det snyggt. med gammal page blir det inte bra. sedan pratade jag och Elin om att träffas.

men nu ska jag njuta vidare av mitt lov. kanske se en film. kanske se ett till avsnitt till av Ullared. Haha, serien där alla gubbar har ölkagge.


I will try to fix you!

Idag har jag varit till djurdoktorn med min katt. Hon har troligtvis dåliga njurar. Hon är trött och kan knappt gå rakt. Hon är svag. Jag hoppas så att allt fixar sig. Jag ska kämpa för henne. Hon är så fin och snäll.
we can dance


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com