Hey there, here I am. I'm the man on the scene



Jag älskar Bea, hon är min bästaste bästaste vän i hela världen *happyface*
Jag tycker att hon är det finaste som finns, finare än en sommaräng.
Puss bästaste Bea <3<3<3<3<3<3<3


close my eyes and leap



jag har hittat en ny musikal att börja tycka om. Denna gång är det Wicked.
har inte trott att den har varit så bra förr, men när jag började titta runt på youtube så började jag uppskatta den mer och mer och skulle inte säga nej till att sätta upp den nu. någon som är på? :)


Dagens tips - A Very Potter Musical

Igår hittade jag en ny musikal som jag aldrig har hört talas om förr. Den heter A very Potter musical och är en typ parodimusikal på Harry Potter. Den borde ses av ALLA! i alla all ni som gillar Harry Potter. Har suttit och skrattat hela kvällen nu och jag har typ mindre än hela andra akten kvar och är helt frälst. Dessutom är (skulle inte tro att jag någonsin skulle säga detta) Voldemort HEET!!! mmmm.... en riktig läckerbit!
Tyvärr har jag dock inte hittat så mycket info om musikalen, men det verkar som det är typ high school som gjort den? Dom är då riktigt duktiga må jag säga. Får mig att vilja stå på scen och prestera! Åh! nu äntligen ska jag få börja med TEATER!  







det var dagens tips från Monika "SÄSSY LADY" Oskarsson


och här en som står emot och visar upp en idiot och där är en som tar betalt för allt som skulle lösa sig

Jahaja, nu är sommarlovet slut. Årets första skoldag har börjat... och jag är inte glad för det. Kunde det inte ha fått vara längre? Va? och soligare? jag har inte gjort allt än! jag måste bada mer! jag måste få grilla mer! se mer teve utan att bry mig! få gå ut sent på kvällen utan att behöva ha med mig en jacka eller ficklampa! jag har inte sett allt än. och jag har inte läst ut böckerna som jag skulle göra. snälla snälla, bara en månad till?




sitter dock och sörjer till tonerna av hästpojken....


tomhet

denna kväll har ägnats åt att virka och att se de sista avsnitten av Avatar - the last airbender. nu har jag sett allt. nu är det slut. och mitt liv har plötsligt förlorat mening... vad tusan ska jag göra nu? jag har ingenting att sitta uppe till klockan halv två på natten och titta på och hejja och hålla tummarna för och förvånas över längre. mitt hjärta har förvandlats från en ståtlig ballong full med luft till en liten liten skrövlig, blöt ballongrest utan varken framtidsdrömmar eller mening... lika bra jag går och lägger mig i fosterställning i ett mörkt hörn och biter mig själv i knäna tills jag förblöder... Eller så hittar jag bara en annan serie att följa. ^^






en annan nyhet som jag vill berätta är att jag ska börja rida igen! JIPPI! nästa torsdag bär det av till Mellanbygdensryttarförening för att få umgås med hästar. AWESOME! jag är så glad att jag spricker! :D  



jag har bestämt att när jag åker till ridskolan så ska jag sjunga den här låten HEEEELA VÄGEN! :D

oh I cut his hair myself one night a pair of dull scissors in the yellow light

Idag har jag minsann varit en kvinna som vågat ta tag i mitt liv. Jag har nämligen gått till frisören och sa att jag ville beställa tid för avfärgning. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Äckligt i alla fall, och behöver räddas. Men jag känner mig inte självsäker ändå... Frisörerna tittade skumt på mig och sa att det kunde ta tid och att håret kanske måste vila. Jag vill verkligen INTE att det ska bli fult. För, divigt nog, så älskar jag mitt hår och vill inte bli tvungen att raka bort det om det skulle bli helt kokobahia. Jag hoppas verkligen att det här är det bästa sättet också, eller hur funkar blekning? :S Men, på måndag smäller det. Egentligen skulle jag vilja ha en hejjarklack som står utanför salongen med plakat där det står något i stil med hejja dig Monika och sedan gör vågen och vill ha min autograf när jag kommer ut från frisören.
Dessutom skulle jag vilja ha lite mer pengar. Det är ju inte det billigaste detta med frisörer. Bajs att man inte skulle få tag i ett sommarjobb...

Jag och Bea hittade tjusningen med en sida som heter faceinhole.com. tänkte visa några av resultaten:


Milatroopers





min personliga favorit



och ja, Star Wars är coolt ^^

gonatt! :D

jag är vaken hela natten ja kom hem när du vill jag är vaken hela natten men säg ingenting till mig









Jag saknar INGEN! OKEJ?! ):(

(hoppas du har det bra där nere i södern Jens! KRAM)




Bea, vars är du?


och tro mig jag reste med vinden, och det är kyligt här i natt, när stockholm kysser mig på kinden.

Idag vaknade som om jag lever i en dimma och den har faktiskt inte riktigt släppt än. Kanske inte kommer göra det heller. Jag har nämligen dragit på mig en förkylning någonstans ifrån... vet ej var. kanske något barn som hostade på mig. men ja, i alla fall, trotts att det är sol ute och inget moln på himmlen har jag gömt mig inomhus och i en kofta. fryyser. jag som inte brukar vara så frusen av mig. funderar nu på att gå och duscha så kanske jag känner mig lite piggare.

Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. :)


citat

BARN: "har du pojkvän?"
MONIKA: "nej"
BARN: "MÄEH! då kan du ju inte få barn!"

så sant som det är sagt?

och så räknar jag till fyra. EN - TVÅ - TRE - FYRA! ah, nu flyger jag. flax flax flax

hej alla. igår kom jag hem igen efter att ha varit ledare på ett läger på munkviken. alltså barn... jag kommer inte ihåg att jag var så frågvis när jag var runt 10 år... men dom är fina ändå. man saknar dom så när de har åkt hem igen. och vi hade tur med vädret också. inget regn, men lite mer sol kanske man skulle ha kunnat önskat sig. vill tillbaka redan. det är kul att vara ledare.

men nu hoppas jag att jag får min lön för detta så jag kan gå till frisören och fixa hårfärgen. tänker mig nått i stil med vad Kate Winslet har i Titanic. vad tror ni om det?



tillsist bjuder jag på en klassiker



MOOOO WITH ME!


jump over the mooon!

idag har det varit en seeg dag... seg som kola.

egentligen borde jag ha fullt upp med att packa tills jag ska iväg till Munkviken och vara på läger i några dagar, men efter en sömlös natt så är man inte så peppad på att springa runt och leta toalettartiklar och trosor som ska räcka i flera dagar.

jag vill typ sitta i min säng och titta på sista boken av Avtar och typ... sova. eller nått. ja, vad som helst men inte packa i alla fall. men, a man got to do what a man got to do. så nu ska jag he på ångetsladdad musik så som Hästpojken och Markus Krunegård och packa. Och laga ett par byxor också. ^^



Hästpojken är bra! och det är ett band, inte en artist..!

jag kan men, vem är jag?

Man blir typ dum i huvudet av att titta på serier på min lilla dator ^^



tittar på Avatar - the last airbender.  är snart klar med book 1.

Aktiv

Idag har jag faktisk varit duktig och rört på mig. För det första så jobbade jag med att klippa gräset. Det var varmt kan jag säga. Svetten bara rann... Sedan cyklade jag och min syster och badade i sjön. Och sist så gick jag en läng promenad med hunden. Tror jag hade tagit död på henne när vi kom hem. Hon låg på golvet och flåsade som en flodhäst. Det är för varmt för en jämthund sånna här soliga, varma dagar.

Dock tror jag jag har ätit upp allt som jag gått av mig idag. Åt nämligen mycket bröd nu på kvällskvisten. inge bra... fy skäms på mig!

Har förresten fått upp ögonen, eller man kanske ska säga öronen för Kent. I alla fall den här låten. Tycker den är fin.

 

Dessutom så låg jag igår kväll i min säng och tittade på min vän Alexanders videobloggar. (jag var inte trött okej?) Jag tyckte faktiskt att det var hur kul som helst ibland och undrade varför jag inte insett det förns då... konstigt. förlåt för det Alex. hur som haver jag vill lägga upp den här videon eftersom att när han pratar om hur han upplevde filmen 2012 så ser han ut som en av mina gammelmorbröder. haha.



+ att jag älskar "haha, så ni spotten som flög?" spott är verkligen ett fult ord

imorgon ska det regna tydligen.

hare hoj!

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com