at last my arm is complete again

Sitter och väntar på att någon ska komma hem. Under tiden sjunger jag med i musikallåtar.


Tänker kanske fara ut och jogga ikväll. Härligt väder måste ta varas på.The future lay in our hands. Uncertain, yet promising.tycker jag lyckades riktigt bra med min Lara-frisyr idag.

Är hemma för tillfället och ska försöka grotta ner mig i Irans historia. Finns så mycket spännande att jag inte riktigt vet vad jag läser. Men det ska nog reda sig och bli en historieuppsatts ändå.


längtar aldrig du liksom jag efter vårt gamla hem och våra kära?Nu är det klappat och klart. Den 2 mars 2012 befinner jag mig i Helsingfors på Svenska Teatern för att se premiären av Kristina från Duvemåla. Dock inte med dom på bilden utan med en helt annan, ny ensamble. jag ska följa med Jens och Anton och vi har fått balkongplatser så jag kommer typ se ALLT som händer på scen. Tycker inte om att sitta långt fram i ett hörn och missa någonting.

Dessutom så kommer jag få se älskade Emil Jensen igen på fredag. Can't wait!

Nu nu nu!

Nu får vi äntligen avslöja vad vi ska spela på vår slutproduktion! GÖKBOET!
Själv ska jag spela den här filuren: McMurphy (fast i kvinnoform då)
Det kommer verkligen bli en utmaning för mig, för karaktären är allt som jag inte är. Sprallig, impulsiv, bråkig, fysisk, jobbig som tusan. Men det kommer bli jätteroligt.


Team Awesome Pink Rabbits

idag har jag och min kusin Hanna varit duktiga och gjort en affisch till ES3C-teaters slutproduktion. Dock kan jag inte visa den eftersom vi inte släppt än vad vi gör officiellt. Men detta innebär även att vi faktiskt väldigt snart KAN avslöja vad vi har. Och ja, jag lovar då att jag ska lägga ut affischen här på bloggen.

men tills dess får ni nöja er med Daniel Brühl:


somtimes I just wana run and hideSäkert! - Tyst nu


sambaoelek

Sitter nu med mitt projektarbete. Kan säga så mycket som att jag är dramaturg till vår slutproduktion och det är en massa som ska stämma. Det ska läggas till, men ändå tas bort. Och samtidigt ska man förstå det hela. Allt ska vara med, men ändå inte. Men till slut ska det bara smälta samman alltihop och funka. Lite som sudoku, fast svårare. Och roligare.


long day trip into nightDagen har mestadels spenderats i bilen. Skjutsat mamma för att kunna köra till Skellefteå och prata med chefen på Waynes som sedan säger att hon inte söker sommarjobb. Förvånar mig inte, men det blev ett steg tillbaka i mitt sökande efter sommarjobb. Men jag har ju faktiskt sökt på flera ställen nu, så kanske det kan bli något. Men jag kan ändå tycka att det är så tidskrävande. Varför blev det så här? Det skulle väl vara roligt att bli vuxen?

Men nu ikväll så blir det teater. Lång dags färd mot natt, en klassiker. Hoppas jag orkar hålla mig vaken.


It's just life so keep dancing through


Dancing through life Swaying and sweeping And always keeping cool Life is fraught less When you're thoughtless Those who don't try Never look foolish Dancing through life Mindless and careless Make sure your wear less Trouble in life Woes are fleeting Blows are glancing When you're dancing Through life...


Let's celebrate it the Glinda way!


Den 14 mars 1992. Dagen då Melodifestivalen avgjordes och Christer Björkman stod som segrare. Dagen då Albert Einstien skulle fyllt 113 år. Dagen då den magiska, den magnifika, den fantastiska MONIKA OSKARSSON kom till världen. Rember my name, I tell you.

Nämen skämt och sido, så fyller jag faktiskt år idag och jag har haft en jättebra dag. Började med fika på sängen och presenter. Fick min efterlängtade Kånken-ryggsäck (så nu är looken för våren komplett) ,en foundation och akvarellpapper och pennor. Tänker lägga ut bilder på ryggsäcken någon gång framöver. Har varit lite dåligt ljus i mitt sovrum idag...

Sedan åkte jag till skolan och fick massa kramar och en Kafka-bok av Bea. Processen. Kommer bli spännande läsning. Bara jag kan avsluta mina påbörjade böcker någon gång... Sedan blev det hem och tårta och de sista presenterna i form av 500 kr och I rymden finns inga känslor.

Så tack tack tack alla som har grattat och hurrat och tänkt på mig lite extra idag. Kram!


imorgon imorgon imorgon!tycker Marilyn är väldigt fin.Är snart klar med Coco Chanel arbetet. Mycket intressant människa det där. Men nu tänkte jag gå och göra mat. Wish me luck!


dom dansande dagarna


bambambam bam bam bam bam bam bam bambambam bam bam bam bambam

Competine d'un autre été snurrar runt i skallen. Trotts att det var något år sen jag lärde mig den kan jag inte riktigt få till det där snabba partiet än.

Idag är jag ledig. Det har jag bestämt. Har inte riktig kommit underfund med vad jag ska göra än. Vädret är inte sådär underbart soligt och härligt som det har varit. Dessutom har vi byggarbetare hemma hos oss, så jag vet inte om jag vågar mig ut ur mitt rums trygga borg.

Men jag tror kanske att det kommer bli en Johnny Depp - dag. Är väldigt sugen på att se Gilbert Grape. Eller Sweeney Todd.


ja ja ja ja ja!

Jag vet att jag kanske inte borde ha så stora förväntningar på en film som jag inte har sett än, men det här är cirkus och det är 30-tal och det är elefanter och det verkar välgjort och det är Christoph Waltz som var så jädrans bra i Inglourious Bastards och fint och kärlek och romantik så jag bara spricker. Den här ska i alla fall jag se! Längtar tills den kommer!

Tlött


Två söta trötta kaniner. Får mig att vilja skaffa en ny, men tror inte att det skulle bli något bra. Skötte inte min förra så exemplariskt som jag borde ha gjort. Blev helt enkelt less. Dumma jag.

Idag ska jag försöka mig på dom där laxorna igen. Fick ångest när jag kom på att jag inte riktigt är klar med allt mitt arbete i skolan. Vill verkligen vara klar så jag kan ta nya tag igen. Så hejja mig, nu måste det bli klart innan lovets slut!

Men ikväll ska jag unna mig ett biobesök. Black Swan ska det bli.

vår i luften

En måndag som bara blev slö. Har visserligen gått TVÅ promenader med hunden idag och känner mig riktigt duktig. Känns härligt att snön håller på att töa bort och att man faktiskt kan gå på asfallt. Dessutom var det så varmt att jag svettades. Åh hur jag älskar mars månad.

På tal om det, jag fyller år i mars och idag är det exakt en vecka kvar. Längtar! Fick min present från min storasyster igår, men jag har inte öppnat den än. Men jag är gode nyfiken, det ska ni veta.


och igår införskaffade jag mig den här jackan på Monki och jag är väldigt nöjd. Kommer bli passande till våren med röda converse och kanske en Kånkenryggsäck.

Ja, det här inlägget blev mest bara tjoller. Men så får det bli ibland.


Svart SvanÅh, jag vill verkligen fara och se den här på bio! Klicka på bilden för att få se trailer.

HörtbulleJag vill gå ner i vikt, det vill jag. Sen skulle jag också vilja ha bättre kondition. Och den enda som kan göra något åt det är jag. Idag läste jag i en tidning att man kan gå sig i form och om lite tips om hur man skulle göra och tänka. Tillexempel skulle man ut och gå en viss sträcka varje dag och det känner jag att jag skulle kunna klara av. Men sen är det där med godis/onyttigt som gnager. Det är ju så gott. Men om jag ska lyckas någon gång måste jag börja tänka om. Och som det ser ut nu så äter jag nog en godisbit varje dag. Det blir att man går till caféterian på skolan och frästas av allt det goda och tänker "men jag tar bara en liiiiiiten bit". Men det blir mycket i längden. Jag kommer ihåg den tiden då jag BARA åt på lördagar. När man var liten och nästan trodde att det skulle hända någonting hemskt om man så mycket som tittade på godis på vardagarna. Så varför kan det inte vara så nu också?

Fast jag fick ändå lite hopp när jag läste tidningen. Jag är inte den sortens människa som tycker om att röra på mig och än mindre springa. Jogga är rena döden för mig. Eller så åtminståne så har det varit det. I sommras trodde jag verkligen på att jag kunde lyckas och var ute varje dag och gick med vår hund. Och till och med så var jag ute och sprang också. Men så kom vintern med kylan och att gå ut och gå blev inte lika inspirerande som förr. Men nu när det är vår så måste jag ut. Right? Dessutom behöver jag konditionen till slutproduktionen. Behöver fysiken. Och jag KAN göra det! Eller hur?!

Men om det finns någon som vill ge med sig av tips, råd eller klapp på min axel så varsågod. I need it.


No need to say goodbyeÅh så skönt med ett lov nu. igår hade vi en klassikerkväll på skolan för nära och kära och andra som ville komma och se oss. Och vi var jätteduktiga. Faktiskt så är jag jättenöjd över vår insatts. Dessutom fick vi lov direkt efter så vi firade allt hemma hos Bea. Sällskap, bubbel, gott gott och singstar + en komplimang fick mig på bra humör, även om jag var trött mestadels av kvällen. Men det har ju faktiskt varit en jobbig vecka.

Och nu efter lovet kommer vi äntligen börja på med slutproduktionen. Känns som vi ligger efter en del, men kom igen nu tjejer, nu köööör vi!

Och nu sitter jag med katten i knät och lyssnar på den underbara Regina Spektor tills jag får tårar i ögonen. Hoppas hon kommer till Svergie någon gång till.

up she goes up she goesimorgon har vi premiär på Björnen. Är väldigt trött och inte ett dugg nervös än. Kommer säkert bli det, men just nu vill jag nästan ha det överstökat. Får försöka intala mig att faktiskt ha ROLIGT på scen.

I alla fall lägger jag upp den här låten så får ni ett lite smakprov på vad som ska vara med.

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com