Dagens


24. En bild från en tidigare jul

God Jul!

resten av alla luckor.

Ja nu har jag missat flera stycken i julkalendern, men jag har inte haft matrialet till det hemma i Burträsk. Så här är fortsättningen: 
16. En bild på dig som barn.
Suddig och härlig och med en kloss i munnen. Brevid mig sitter den trofaste Båtsman.
17.En bild på dig som tonåring
15 år och emo. Kan sakna den sidan av mig. När jag struntade i hur andra människor såg på mig och mina kläder. Jag klädde mig som jag ville.
18. En bild på din familj.
Ja lite fusk igen. Det här är bara två delar av min femdeliga familj. Mina två systrar. hittade ingen bra bild där mamma och pappa var med.
19. En bild från dig idag.
det togs ju faktiskt en bild på mig den 19:e. Vi spelade vårt julspex på skolan och jag spelade skolprästen, på skolan. Så här är vi. Två Torbjörnar på samma bild.
20. En bild på din önskelista.
Fusk igen. Det här är ju inte min. Men sanningen är att jag inte vet var min är. Jag gav den till mamma och nu är den hos henne. Eller hos draken Katla. Vem vet. Så det här är en riktig google-bild.
21.En bild på dig när du är ledsen
Det här måste varit den konstigaste luckan. Jag brukar inte ta bilder på mig när jag är ledsen. Men ah,ja, jag SER i alla fall lite ledsen ut här.
22. En bild på dig när du är glad.
I sommras när jag fick besöka Gekås för första gången.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
Ja, nä, jag vet inte. Ibland är det svårt att känna peppen på livet. Är inne i en sådan period... igen... Och någon julkänsla har jag inte heller. Ska försöka njuta så mycket jag bara kan imorgon. Bara vara och skatta mig lycklig åt min familj.
 

kvällens

 Kan vara bland det bästa jag har sett... någonsin!

15. En bild på ett utav dina favoritcitat

Älskade Jonas Gardell. Som jag grät när jag hörde detta i ditt vinterprogram på P1. Och som jag forfarande gråter när jag hör på det igen. Detta är någonting jag kommer ta med mig när jag känner mig sådär vissen och fullständigt misslyckad. Det är bara att fortsätta andas. Ett andetag och nästa. Tills andningen fungerar normalt igen.
 
 

lucka 13 och 14

13. En bild på någon av dina favoritsaker.
Ja, det blev på flera saker. Men jag har brutit mot reglerna förr. Detta är en del ur min samling på muggar. Jag älskar muggar och koppar. Jag kan gå helt bersärk när jag ser fina muggar. Dom små är mina muminmuggar och den med blomman i botten är från servisen Mon Amie.
Så om man någon gång vill ge mig något men inte vet vad, så satsa på en mugg. Man kan inte ha för många muggar i min mening!
 
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
Alltså som sagt, jag hatar när folk tar fram kameran och fotar, så därför finns det inget kort på mig där jag inte vet att jag fotas. Det är som att jag har en liten varningssignal mot kameror som piper varje gång någon riktas mot mig. Även om det kanske inte ser ut som om jag inte bryr mig så har jag stenkoll på att det fotas inne i lokalen. Jag försöker in i det minsta att se så ba ut som möjligt samtidigt som jag försöker skicka onda tankar till innehavaren av kameran så att den ska gå sönder. "Nämen oj, kunde du inte ta ett kort... Så synd..." Men det här är det enda som kunde klämma fram med. Ett kort på mig och Tage Danielsson. Tänkte att det skulle bara se ut som att vi tittar på varandra i samförstånd och bara chillar. Eller nått. Men gud så svårt det var att få till det. Antingen blänkte det eller så såg det ut som att han kollade på mina boobs. Jag kämoade minst i 20 minuter. Huvva! (Bilden är tagen som en liten reklam till min berättarföreställning som jag hade i våras.)
 
 

12/12-12

12. En bild på någon du saknar.
Jens Lundmark. En man/hen/det jag saknar varje dag. Vi träffades i gymnasiet. Han gick i klassen över mig och alla såg upp till honom. Om Jens gjorde något på scenen så visste man att det var bra. Varje gång han pratade med mig kändes det som om man hade blivit rörd av änglar och livet hade fått mening. (oj vad starstrucked man var när man gick ettan.) Det var inte för än när jag gick i tvåan som vi började hänga på riktigt. Vi var med i samma ensamble till föreställningen KNACKA FÖRST där vi spelade ett par. Alla eftermiddagar mellan skoldagens slut och teaterövningen gjorde att vi hittade varandra. Lika intressen och samma humor. (whotiish). Så många gånger vi har pratat om framtiden tillsammans. Vi ska stå på scenen till den musikalen och vi ska spela den och den karaktären. När ja är med honom känns det som om ingenting kan stoppa mig. Jens är någon som ger mig framtidshopp och tro på mig själv. Jag tackar honom för detta!
Nu bor han i Göteborg och jag bor kvar i här i Skellefteå kommun. Som sagt jag saknar honom varje dag. jag saknar hans humor, hans skratt, hans självsäkerthet. Jag saknar att kunna sjunga duetter från Kristina från Duvemåla på offentliga platser. Jag saknar att kunna skratta tills magen värker och inte kunna sluta. Jag saknar att prata om allt som vi ska göra tillsammans Jag har många gånger tänkt på att han är som den storebror jag aldrig fick.Ett stort,stort stöd för mig. Tack för att du finns, Jens!
(Om ni klickar här så kan ni få höra oss sjunga)

lucka 9, 10 och 11.

9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
Nä det här är inte min lägenhet. Inte alls överhuvudtaget. Men jag önskar att det vore det. Ljuslycktor och en himmelsäng. Anledningen till denna bild är att min lägenhet för tillfället ser för jäklig ut. Men jag orkar inte städa. Och har inte tid. Och vill inte visa det heller.

10. En bild på ditt favoritdjur.
Det senaste året har jag förälskat mig i rävar. Dom är så vackra.

11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
Stå på scenen och prestera. Här på Göteborgsoperans stora scen.

lucka 7 och 8

7. En bild på dig när du ser ut som du alltid skulle vilja se ut.
Det var svårt att välja den rätta bilden till detta tema, men detta var den första jag kom att tänka på. Jag är glad, kär och det är höst ute.
 
8. En bild från de bästa kvällarna i ditt liv.
Jag sitter i hörnet och är den enda som är uppmärksam på att kortet tas. Vi var i Luleå och firade att jag fyllt 20 år. Jag var tillräckligt gladberusad och fick mycket beröm för mina "vackra ögon" av en man i 30-årsåldern. Jag hade kul. And that's that. Fislis-Louice tog bilden.

nummer 5 och 6

5. En bild på dig som tog i sommras
En dag i Kristianstad. Jag var på semester i Laholm och jag, My och Rebecca åkte till Carro i Kristianstad och drack te på ett fint kafé.
 
6. En bild på någon du älskar.
Lilla Mila. Vår hund. Jag har svårt att säga att jag älskar någon. Det är klart att jag älskar människor i min närhet, men jag har svårt att säga just det. Men till den här filuren säger jag det flera gånger. Det är nog för att man får så mycket kärlek tillbaka. Jag har nog aldrig stött på en finare hund. Hon gillar exakt alla som kommer på besök och vill sitta så nåra så nära som det bara går. Kunde hon så skulle hon med största sannolikhet krypa in under skinnet på en.

4. En bild på någon du beundrar

Helen Sjöholm.

3. En bild på din bästa vän

En bild på Beatrice Lundahl sommaren 2011. Min bästa vän. Vi träffades för första gången dagen vi började gymnasiet. Det blev som att jag hamnade brevid henne och Lollo och vi började prata med varandra på rasten. Jag tänkte att jag skulle vara med henne tills vidare, tills jag hittade någon annan i klassen. Fråga mig inte varför, för det kommer jag inte ihåg. Men när vi satt på rasten så kände jag att den här människan har ju samma humor som jag... Något jag inte kännt sedan mellanstadiet. Och när hon senare började prata om att hon hellre ville spela troll än prinsessa kände jag att vi klickade.
 
Sedan har vi hållt ihop. Jag kan prata med henne om vad som helst och även skämta om vad som helst. Ibland blir våra skämt så grova att vi måste stanna upp ett tag och säga: "du vet väl att jag bara skämtar med dig? Du vet väl att jag älskar dig?" Bea är någon jag kan skratta med, skriva sms-noveller med och även sitta tyst på skype en hel timme med. Bra musiksmak har hon också kvinnan. Så här har ni gott folk. Min bästa vän

Årets julkalender - bildutmaning

Eftersom jag inte brukar skriva så mycket här så tänkte jag utmana mig själv på en julkalender. Varje dag fram till julafton är det ett nytt tema på en bild som ska upp här. Utmaningen kommer härifrån och för mig kommer det verkligen bli en UTMANING. Jag tycker verkligen inte om att bli fotad och när folk envisas med att ta fram kameran så vill jag springa och gömma mig. Men som sagt, jag ska verkligen försöka skrapa fram de bilder jag hittar.
 
Jag missade gårdagens så idag får det bli två stycken.
 
1. En bild på dig själv som du tycker om
Lite enkelt får det bli min nuvarande profilbild på facebook. Jag gillar den. Fick till håret den morgonen. Lockigt och rätt nyans. Och lugg.
2. En bild på dig hemma.
"Hemma var ligger det nånstans?" Ja, just nu anser jag att MITT hem är i Burträsk. Där har jag min lägenhet. Men hemma-hemma kommer väl alltid vara Svarttjärn. Har bott där i 19 år och står fortfarande skriven där. Må kanske inte vara byn där ALLT händer, men vackert är det. Älskar att gå runt sjön om sommarkvällarna eller gå ut i skogen på höstkanten. Just här är jag på vägen runt sjön. Det är Alexander som tagit bilden.

mömfård

Jag har väl lyssnat på den här typ sjutton tusen miljader gånger idag. Vad bra dom är dom där pöjkarna. Man får ju ont i hjärtat.
 

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com