It's so hard


Ja, det har varit dålig uppdatering. Men jag har jobbat mycket, och det är jobbigt. Idag har jag dock varit ledig efter dödens helgen (TVÅ delade turer) och boy har jag varit ledig. Jag har varit parkerad i sängen och ugglat på serien Community. Tänkte att ja ville muntra upp mig själv med en bra humorserie pga jag har kännt mig lite nere (en annan orsak till varför jag inte har skrivit. Tycker själv att det är jobbigt att läsa om andras deppiga humör, så varför ska ni få göra det?) Imorgon ska jag jobba... ser inte fram emot det, men nu har jag ju en serie att längta hem till och dessutom en helg som kommer bli awesome! Först premiär på "en GRIMMT bra familjeföreställning" och sedan fest. Och så midsommar!

"boll shiet"


Nämde jag att jag drömde att jag och Arnold Schwartzenegger simmade runt i en sjö på vår gräsmatta och sjöng "Your Song" tillsammans? Inte? Men nu har jag det i alla fall. Jag undrar verkligen vad mitt undermedvetna vill säga mig egentligen.

fyra år sedan Mila kom till Svarttis


En piss-dag. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa. För det var för länge sedan det hände. Och grattis Sverige. Eller nått.

I, his princess...


Underbara Megan Hilty som Glinda i Wicked

Idag har jag flyttat ut ur internatet i Burtträsk. Känns bra och skönt, men självklart var det lite vemodigt att lämna mitt kära rum. Det var ju inte rummet det var fel på, utan mina grannar. Som tur är, till hösten, ska jag äntligen få flytta in i en egen lägenhet i Burträsk! Hurra!

Men just nu är det kaos i mitt gamla flickrum här i Svarttjärn. Lådor och åter lådor. Ska försöka få ordning på det imorgon.

För att komma till bilden: Min lillasyster, Malin var med och packade och på den stora anslagstavlan hade jag nålat upp bilder på mina förebilder, och där bland annat den bilden som finns ovanför.
Malin:"Är det där du?"
Jag: "Höhö, nä..."
Malin: "Men det ser ju ut som du. Jag har funderat länge nu på om det var du eller inte. Fejset är ju exakt!"
Jag: "åååhhh...."

För er som inte vet så avgudar jag Megan Hilty. Jag tycker hon är underbar och väldigt begåvad och dessutom väldigt snygg. Så att bli jämförd med henne gjorde min dag lite vackrare. Så vad tycker ni? Är jag lik henne?

Och när vi ändå är inne på den människan kan jag ju dela med mig av några klipp.


The Dance - Megan Hilty. Har gått om och om igen på min spellista.


Megan i Gentlemen Prefer Blondes med "Diamonds are a girls best friend"


Megan som Doralee i "9 to 5". Det bästa hotet ever. Vill också dra dom där replikerna någon gång.
Och (enligt mig) det bästa klippet med henne, och själklart den bästa Glinda. Det var genom detta klipp jag upptäckte henne och blev trollbunden från första gången. Jag skojjar inte om jag säger att jag har sett det här tusen gånger. SÅÅÅÅ BRA!!!

Så där har ni det. Mitt beroende av Megan Hilty. Hoppas jag inte tråkade ut er för mycket. Ciao!

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com