Rien de rien

Hej allihopa!

Idag har jag firat min far som fyller år. Grattis Grattis Pappa! :D

av mig och mina systrar fick han två filmer, Avatar och Sherlock Holmes. Den senare har vi sett nu under kvällen.


sitter nu och tittar runt på internet om jag kan hitta ett mönster att sticka en 40-tals jumper efter. Har egentligen hittat ett, men det är mönster på den och jag vet inte om jag vill ge mig in i mönsterstickningens främmande land, och vilken storlek det kommer att bli på den. Om ni hittar något åt mig som verkar bra så får ni gärna höra av er :)
För er som kanske inte har sett det än, så har jag mer och mer blivit intresserad av 40-talet och kläder från det årtalet. Jag har under den här sommaren exprimenterat om hur jag kan få mitt hår lockigt, på gott och ont. försöker hitta ett annat sätt nu än att behöva använda värme, men det ser ut som om de lockarna blir bäst och håller längre. Hmm... får försöka hitta på något nytt. Mitt hår verkar inte hålla med. haha.
Jag kanske inte dock kan säga att jag har så mycket kläder från 40-talet, eller som påminner om det. Men många bäckar små... jag har till exempel nyligen fått en klänning av min vän Evelina som köpt den i Stockholm på Beyond Retro (varför VARFÖR bor man inte i Stockholm?! eller så kan den affären öppna i Skellefteå, vilket är mest otroligt) och den är JÄTTEFIN! :D passar min kropp utmärkt och får mig faktiskt att se smalare ut, och dessutom slutar den där den ska, vilket vill säga precis efter knäskålen. Lovley! Kan kanske ta en bild på den senare. :) Så nu vill jag alltså försöka mig på att sticka något också eftersom jag inte vet hur jag ska få tag på en sådan annars. Vågar mig inte in på blocket eller tradera. Ja, vi får väl la se ;)


vill också kunna få till dom där lockarna i håret :)

imorgon har jag tänkt våldgästa Bea. Mohahahaha!!! ):)

Gonatt!


Imorgon ska

  • tandläkaren ringas 
  • klänning lagas
  • vaniljbullar bakas
  • kanske ett CV skrivas
  • säkert någon promenad tas


Förresten, jag har fått ett jobb ^^ på ett läger i munkviken. Robin Hood-läger


ännu ett skäl till att inte tycka om yoga


hur

hur kan något som man förr håll så kärt och nära kännas som om man inte vetat av det? hur kan något som förr var så varmt och fint plötsligt kännas kallt och främmande? hur kan man plötsligt inte förstå hur man kunnat viga sitt liv till det, fast det förr var så självklart och så rätt? varför känns det som om världen har öppnat sig först nu även om man hela tiden levde i den? var man blind? varför funderar jag på hur jag kunde ge mitt allt till något? är man dum då? vill jag det igen? det känns bara väldigt konstigt att göra det. det som förr inte hade ett slut har helt plötsligt fått sin ände och allt som har med det känns främmande och som om det aldrig har hänt. jag känner mig både rädd och glad. och starkare. jag vet att det var rätt även om det kändes så fel genast. och nu då? vad hände? jag var så lycklig. och så olycklig. och nu lycklig igen. och stark. jag undrar hur det är för dig. hur mår du? vad tänker du på? det som man fick veta varje dag är inte längre till mitt förfogande. men det känns fel att fråga. nu är det som det är...


trummor och hat som river

Dag 2 på trästockfestivalen är över för min del. nu är det bara imorgon som väntar. Har sett Melissa, Hästpojken och nu ikväll så stod Moneybrother på scen. Jättebra! Imorgon blir det Krunegård!

Sitter nu också och pratar med min vän Jens som förra veckan flyttade till Göteborg för att plugga. Lyckliga han!

Jag vill i alla fall ägna den här låten till honom:hare bra! :D

TRÄSTOOOCK!

Imorgon smälls (smäller i en annan böjning) det! Trästock!

Och min kusin ska spela. Och jag ska lyssna. Åh, så cool han är. Ja, han är ju släkt med moi, så då kan han ju som inte vara annat, men cool även för att han ska spela på TRÄSTOCK! :D :D :D

Alla som inte far och lyssnar på Bennyz kl.15 imorgon är ocoola!


Melissa Horn och Hästpojken! Som jag har längtat!!! :D

Hårresande!

någon som vet hur jag kan få mitt hår till ljusrött, eller min vanliga hårfärg tillbaka, utan att raka av allt?

tacksam för svar.

/monkan
Ett av de roligaste klippen från Hey Baberiba


FÄRY FÄRY WHERE ARE YOU?!

Det här är en film som jag och några andra i min klass gjorde i ettan på engelskan. Så ta fram popcornen och gosa ner er i soffan och titta på den vackraste av filmer:

Jag är mycket imponerad över mina dansmoves, I must say ^^

It made me realise something

Jag låter den här låten vara dagens låt. En låt som jag hörde på Alexanders blogg. Varför? För jag känner för det! PROVOKATÖÖÖR!
OCH för att den här låten stämmer så bra in på hur jag känner idag :)Salem, du är ett geni ^^ hopppas jag får träffa dig någon dag

min lilla gullunge!

les jolies filles ne pleurent pas correctement?


En ö i havet

Jag och mamma beställde för några veckor sedan filmer från nätet och mitt stora fynd blev serien "en ö i havet".

Den är baserad på fyra böcker av Annika Thor och handlar om Steffi och Nelli som flyr från Wien undan andra väsrldskriget och kommer då till en ö utanför Göteborg. Det är de mest underbaraste böcker jag läst, och jag har typ läst om dom 4 gånger nu. Böckerna är sönderlästa. Och nu har jag också filmatiseringen av den ^^ Lyckaa!
 
Satt i förr- och igår och såg ut den. Så fint! har suttit och trånat efter kläderna och skorna och inredningen! Vill också veta hur dom satte upp håret på den tiden!
Och ikväll är det Pip-Larssons. :D

Hjälp!

Kvinna - 18 år - söker en vän att kunna spendera dagarna med. Har gått runt för länge nu och känt att jag inte har något att göra. Jag tycker om att bada, sola, prata om ditten och datten och titta på katter. Jag kan också sträcka mig till att gå väldigt långa och sköna promenader. Om ni känner för att hitta på nått hör av er till mig. Tacksam för svar.

"Den ensama drömmaren"Hah, nämen skämt och sido, är det någon av mina vänner som befinner sig i Skellefteåtrakten som vill hitta på något med mig så hör gärna av er. Är väldigt sällskapssjuk.

en trevlig kvinna som vågar


Monika = arg 2

Pelle (katt) bet sönder ett band till min bikini. nu är det visserligen lagat, men det var väldigt onödigt.låt han inte lura er med sin "charm"! han är fullständigt galen!!!

Ligger och solar och lyssnar på Elvis


som ogifta Ullrika

Hej!

Idag fick jag följa med på stan med Jens och Anton. Mimmi och Elin kom också och sällskapade efter ett tag. Trevligt trevlig. Dock så blir jag av en obeskrivlig anledning väldigt timid och tapig med folk som jag inte känner så bra. En av mina egenskaper som jag kanske inte är så överrens med egentligen. Något att försöka förbättra.

Jag köpte i alla fall en hudkräm som luktar hallonsoda, så nu planerar jag att gå runt och lukta läskeblask hädan efter ^^


där är den! tummen upp! (tycker egentligen inte om webcambilder)Sitter och kollar på vintage-bloggar och blir sjukt inspirerad! Tror min moster har rätt om att jag är från förr.
Come What May á la Monko et Jensohär är jag och Jens som sjunger Come What May från Moulin Rouge.

Jaha, nu är man hemma igen :)

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen efter en helg i Haparanda. Har ni saknat mig? ;)

Det fick bli några grejjer i alla fall på IKEA. Ett burksett med tre burkar, som har ett typ 50-talsmönster på sig. Jättefina. Kanske kommer med bilder på dem sedan. Jag har också köpt ett paket med sängkläder, blommigt och vackert, och ett måttsattssett, som bara kostade 3 kr.

Sedan for vi på Ittaladär jag köpte en muminmugg på andrasortering. Det blev Tutikki den här gången. Jättefin och passar bra in i min samling.

Sedan var vi också in i Finland i typ 5 min. Sjuka skyltar dom har dom där finnarna. Men det kanske är bäst för mig att vänja mig, eller vad säger du Jens? ;)

Något som jag dock har stört mig på är E4an. Usch!
För det första finns det verkliga idioter som vistas där och med idioter är det dem som ligger som ett plåster bakom den bilen man kör själv och bara är irriterande. jobbigt när man är på en 1+2-väg (ni vet sånna vägar då det är antingen två filer på den sidan man kör på eller den man inte kör på) och är på den sidan där det endast är en fil. Men också så kan dessa dumbullar köra om en på de mest farligaste ställen. Uppförsbackar, kurvor och över helspärrade linjer, där man verkligen inte får köra om! Det är inte bara farligt för dom utan också dom stackars mötande bilarna och inte minst för MIG! förstår inte hur dom tänker. Och inte för att dra alla över en kam, men det är oftast män i medelåldern som företagar sig dessa händelser. SKÄRP ER!

Desutom är också de männiksor som kör saktare än vad som är tilllåtet, tex 80km/h på en 110-väg, och de fordorn som inte kan köra snabbare, tex husvagnar. Samma sak där, sjukt irriterande på en enfilig väg där man inte kan köra om. Detta hände på vägen hem från Haparanda. Och det tog lång tid innan jag kunde köra om. Grr.

En sista grej jag inte tycker om är dessa motorcyklister! AAAGGGHHH! Ni äger inte vägen!

så nu var det sagt.fisk på er! <3

H-A-P-A-R-A-N-D-A - HAPPIS

Nu far jag och mina kvinnliga familjemedlemmar till Haparanda och IKEA.

Hare så bra här hemma! :D
 


La vie en rose

Idag har en av mina älskade vänner varit på besök. Älskade Evelina, du vet inte hur mycket jag saknat dig! 

Vi badade. I sjön. Utan kläder. 19 grader varmt. 

Härligt! 

 (nej jag är inte nudist, jag bor bara på landet där det råder anarki)

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com