Little Red Riding Hood.


Imorgon ska jag vara Rödluvan i vår fantastiska "En GRIMMT bra familjeföreställning" Är väldigt taggad. Känns som om det vi behöver är publik nu. Så tomorrow gäller det. Bajs!

Bom bom bom


Ärligt talat tycker jag det här är så finroligt. Har kollat på det typ 100 gånger.

The war is ovah!


(bilden gör varken mig eller mr. Morgan rättvisa, men det är inte lätt när det är svårt...)

Idag har jag läst ut Morgan Allings bok Kriget är slut. Mycket mycket bra. En av mina förebilder måste jag säga. Vissa delar när han beskrev sin kärlek och sitt driv till teater och scenen vill jag bara skrika "ÅH JAG FÖRSTÅÅÅR!". Måste även tillägga att jag grät under kapitlet när han kommer in på scenskolan i Malmö.

...och mina katter...


Idag har jag ägnat mig åt att lyssna och sjunga till Monica Zetterlund, läsa Morgan Allings bok Kriget är slut, kratta löv, klappa och leka med hunden, älskat att vara i solen och sprungit runt sjön (4 km). Så nu vet ni vad som har hänt mig.

Förresten: Min dator är tillbaka!!!

Nog om mej nu

Jag är nästan glad att min dator lagt av. Jag får massor av tid till annat. Som nu till exempel är jag tillbaka efter en timmes promenad. Dock så är jag tvungen att sitta själv i herrgården för att få tillgång till dator... En gammal, gammal herrgård... Ska vi tro att det spökar?

Jag ska försöka hålla igång dessa promenader. Låtsas att jag har en hund (fast jag inte har en hund) som jag måste gå ut med varje dag. En liten dvärgschnauzer kanske. Eller en lapphund. Ja, något sånt. Jag funderar även att på allvar bli vegeterian. Kött börjar äckla mig snart. Blä blä blä.

Och snart får man springa i den värmande solen! yay!

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com