den här stan kan få mig så låg


nej jag borde inte sitta uppe om nätterna och kolla på Kanal 5play's hemsida, men åh, det är så bra :)


there will allways be women in rubber flirting with mei brist på annat.

they'll name a city after us

Regina Spektor är så jävla bra att jag sitter och gråter

 
 Jag ska döpa min nya katt efter henne. Om jag nu skaffar en ny någon gång.Vill dessutom kunna ha med den här låten antingen i en film eller teater. :)

(bilder: Google)


Random

Ville bara bogga, men vet inte om vad. Så det fick bli flera bilder istället. hoppas ni har haft en bra lördag.


and now it's different, when I take you out and you, you got me standing in a akward possition

Har kommit hem från ridningen nu. Riktigt kul alltså. Förstod inte varför jag slutade. Idag fick jag rida Punky, en unghäst som inte riktigt fattar mina hjälper så jag har haft en riktig dragkamp på hästryggen i dag. Både ben och armar är helt lemmen, som man säger. Kommer säkert ha ganska bra träningsvärk imorgon. ^^
Sedan vill jag tacka en person som ville göra mig glad igen. Du vet nog vem du är. Tack!

Nu vankas typ nått avsnitt av Ullared och sedan sömn! 

Gonatt! 


Gotta leave my trubbles behindEn känsla har börjat smyga sig på igen. Knacka på en fönsterkarmen till mitt hus och tittar in genom ett litet titthål den har gjort eftersom det är frost på fönstret, och vill komma in eftersom det är så kallt där ute. Där ute där jag inte vill vara. Jag trodde jag hade blivit av med den under sommarn. Vill inte veta av det igen. Men tyvärr.
Det jag pratar om är känslan av att inte vilja någonting. Allt känns bara tråkigt. Speciellt skolan. Det är där det stora problemet. Ingenting händer och det som händer är bara lamt. Intriger, missförstånd, tjat, idioter, skitsnack, tråkiga lektioner, intressanta lektioner som blir tråkiga av att alla inte engagerar sig, personer som skolkar, folk som inte är där när man behöver dem, dötid, sovmornar, dagar man slutar tidigt.
Det är inte kul längre. Teater som jag brann för och som jag nu också trodde jag hade fått upp intresset för igen har som blåst bort...igen.
Jag behöver något kullturellt, något esteiskt. Och jag vill göra det bra för en gångs skull. Inte halvdant och "skoligt" som det brukar bli. Jag behöver något vintageigt. Jag behöver baskrar, halsdukar, gamla cyklar och kaffe och te. Jag behöver skratt, jag behöver kramar, jag behöver tygskor och fjällrävenjackor. Jag vill ha tjärlek! Jag behöver en bra slutproduktion. En fin slutproduktion. Ett arbete med slutproduktionen som bara går hur bra som helst. jag vill ha stickade tröjor och lockigt fint tjockt hår som når nedanför mina axlar och som jag bara kan sätta upp i en knut. Jag vill ha Lilla Marie-besök med långa prat om ditten och datten och hej och hå.
Jag vill inte hamna där igen. Känslan som jag blev av med i sommar får inte komma tillbaka.


stuck in the middle

Jag blir så avundsjuk på en bloggare som jag följer. Elsa Billgren heter hon är så fin så fin. Och skriver så underbart. Och verkar ha ett sådant underbart liv också. Hon med hennes man som hon kallar för Vargen. Här och här kan ni läsa två inlägg om denna varg som gjort mig lycklig i själen. läs! det är helt underbart skrivet. Den där Vargen, han är en man han.Önskar jag hade hennes hår nu istället för min risbuske. Men men, den som spar han har, eller vad man ska säga.

Jag hoppas er dag har varit bra i alla fall. Min har väl varit fram och tillbaka. Jag har som velat vara för mig själv idag. Har inte velat visa mig eftersom jag känt mig riktigt ful. Bara ful. Ful, ful, ful. Men det får vi råda bot på imorgon. Och på fredag är jag ledig från skolan också ^^ Fast jag ska jobba, men det är inte för ens klockan 3.


I got to get away

    

Önskar att jag hade jättemycket pengar så jag kunde konsumera lite. Har lite behov av det. Även om jag inte kommer ha så mycket att jag kan köpa det som jag visar på bilderna här ovan. Inte allt i alla fall. Men jag har i alla fall slå till på Wickedboken. Det kommer nog bli bra :)

Bilder: 1,2,3,4,5,6


black is this years pink

trött och slut och less och huvudvärk som aldrig vill ge sig. men det har faktiskt varit en bra dag. jag har både fått jobb på Tempo i Bureå och en praktikplats på Lagerhaus i Luleå. det kommer bli awesome! hoppas jag har jättemycket pengar då så jag kan shoppa loss på både Lagerhaus och Monki.

 
som tack för allt så bjuder jag på en klassiker:
Jag funderar ALLVARLIGT på att spara pengar till att åka till Paris

någon som är med mig?


let´s open up a resturant

Igår var jag, Elin, Lollo och Bea och såg på AC impro på Västerbottensteatern. Var bra som vanligt :) De improviserade teaterföreställningarna som jag har sett har alltid varit hur bra som helst. Och bjuder på mycket skratt. Då blir man några år äldre i alla fall + att man blir en aningens tjockare. (har hörat att man blir tjock av att skratta)Skulle vilja prova på mer improteater, mer än det vi har gjort på skolan. Det är kul men svårt, men o så lärorikt :)

Fick ett samtal om jobb igår. Allt kanske löser sig trotts allt. Kan berätta mer sen :)

Nu ska jag städa mitt rum och sedan öva på pianoläxan


but I can stop loving you

Idag har det väl varit en bra dag. Lite seg dock. Känns lite onödigt att fara till skolan för en 50 min lektion där vi inte gör någonting och sedan så är skoldagen över.

Har dock gått runt och väntat på ett telefonsamtal som inte tillkommit. Hoppas hoppas på morgondagen.

Har kanske också fixat klart praktikplats på norbottensteatern, så Maria, min syster, om du ser detta, så kommer jag och bor hos dig den veckan. Awesom va? ;D

Ska förresten spela "as long as youre mine" från musikalen Wicked på mina pianolektioner framöver. Ska bli jätteroligt. 

 

och imorgon ska jag och Malin fara och se "i rymden finns inga känslor" ^^hår

För de som ville se bilder på när jag sätter upp håret så kommer de nu här:Efter jag har duschat och kramat i mouse i håret så gör jag en önskvärd bena och kammar håret rakt.Jag börjar med att rulla underhåret, så bort med det som är överst.när jag rullar tar jag en slinga, kammar den, och lindar sedan änden runt pekfingret. jag försöker sedan lirka ut mitt finger och tar hjälp av båda händerna till att rulla upp slingan till hårfästet, där jag sedan fäster den med en pin. :)


så! ena sidan klar

LITE spray för att det ska hålla lite bättre


så fortsätter man på andra sidan och baksidan. samma princip. och lite spray när det är klart.där är jag klar... och sne. ni får vrida på huvudet.

från sidan

så nu kommer den delen då jag ser som mest rolig ut.

steg 1: ta en sjal, som är kvadratisk. I mitt fall en snusnäsduk (skitsexigt)

Steg 2: lägg sjalen på huvudet med en spetts mot din näsa

Steg 3: för de spetsarna som är på sidan av ditt huvud frammåt och samtidigt uppåt. se till så att allt hår hamnar inne i sjalen och knyt sedan ihop ändarna på huvudet.ja, gott folk, så här ser jag ut när jag går och lägger mig, de gånger som jag ids lägga upp mitt hår.


fint va? :Ddagen efter så ska man då borsta håret. jag lägger ut den här videon, som lärde mig hur man gör. hoppas ni fattar. :)

så hoppas ni förstod nått och förlåt för de "smickrande" bilderna på mig själv.


nu är den klarNu: ut och leka med hund + jogga
Ikväll: vara med världens bästa Elin Bjurman :)


jag är typ kär

i Ludwig Bell. eller i han musik i alla fall
Detta är min favorit för tillfället, men det var en jättetöntig video... :(


kärlek slutar alltid med bråk

 jag tänker inte vara med i det här längre. jag tänker inte vara en orsak till att folk mår dåligt längre. jag måste bättra mig, tänka på vad jag säger. vad jag tänker. ingen ska behöva må dåligt. jag vill inte vara med i massa skit längre. egentligen har jag god lust att ställa mig upp och tala ut om hur jag vekligen känner tycker och tänker, ursäktar mig för mig själv och sedan går därifrån och om någon vill följa med så får den det, men jag klarar mig bra ändå. så som i dom där amerikanska filmerna. där är det alltid någon som har ett känsligt tal i slutet som fixar allt och får folk att tänka till. ett sånt... 

 men nu vill jag ha ändring. på mig själv. jag har inte heller tänkt vara med folk som inte vill mig väl. bara med dem som man verkligen vet att man kan lita på. och visa hänsyn. inte snacka så mycket. ha respekt. försöka i alla fall. 

 men jag vill inte ha det som det är och har varit. 

 allt kan bli bättre, right?

 
Je voudrais être ailleurs, loin, très loin

sitter här och håller på med samhälls. jag ska kolla upp vad vänsterpatiet tycker om olika frågor.
men egentligen dömmer jag mig bort. jag vill vara med någon! och gärna typ i Stockholm och gå runt där och vara fin och shoppa. Såklart har jag ju giftigt mycket pengar i mina drömmar. och en bra vän med mig. sen så ska vi gå runt på stan och köpa second hand kläder och sen gå i gamla stan och sitta på caféer och sen gå på museum runt hela stan. och sjunga högt och skratta högt, vinka till kungen och bara ha roligt.
och sedan självklart så ska jag ju gå på någon teater.

Ja bara älskar hösten!


in a way you play yourself

hela dagen har typ gått åt att titta på StarKids tredje föreställning Me And My Dick. inte fullt så bra som Harry Potter-musikalerna som de har gjort, men den är helt klart sevärd. För jag måste bara säga att StarKid är en av mina favoriter nu. Riktiga förebilder!här är ett klipp med en av gruppens snyggaste skådespelare... och Snape. Ehm, ja. Mycket rolig i alla fall. :)

watching you kiss her, I'm right over here, why can't you see me, I'm giving it my all

Hela dagen har spenderats hos Elin. Har varit mycket trevligt. Men nästa gång Elin, får du komma hit på kakkalas :)

dock så känner jag hur jag har varit den mest onyttigaste människan som levt på denna jord just denna dag. Det är säkert inte sant, men det jag har fått i mig idag är
Müsli
cheesballs
kebabtallrik på Dallas
chessballs
choklad
vatten
smultrondricka
cheesballs
lite mer choklad
cheesballs

onyttigt, men fan vad gött. men det är lördag, då får det vara så. men jag känner mig som en Max-tjockis. (bea vet vad jag menar) men jag ska ut och gå i skogen imorgon med pappa och Mila så det kanske kompenserar alltihop. eller en del i alla fall.sen hitta jag det här fina klippet. försök hålla er från att skratta :)

what is this feeling so sudden and new

idag fick jag en sådan underbar present att jag vet inte hur glad jag blev. jag och bea gjorde en barnpjäs i tvåan och det var typ vid julas... hur som haver, så fick vi idag ett par teckningar som en del barn hade skickat till oss. Jag fick sex stycken som var addreserade till "Findus" som jag då spelade, och Bea fick en. Men en mycket fin en då. Så: tack så mycket barn! det gav mig mycket glädje att ni verkligen uppskattade pjäsen. :)(nej det var inte jag som skrev det förra inlägget. har ingenting att göra med det.)


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com