vemod


Jag varnar redan nu för ett inlägg fullt med klagan. Sorry för det.

Men jag sitter bara och känner mig tom. Sviken och besviken. Och rädd och nervös. Rädd för vad som ska bli av mig. Vad ska hända liksom?

Jag har alltid pratat om att jag ska söka till teaterskola direkt efter gymnasiet, men nu vet jag faktiskt inte längre. Jag har tappat. Tappat glöden, glädjen, hoppet och självförtroendet. Känner mig stor, klumpig och inte alls lika fin som en del påstår att jag är. Önskar jag kunde känna mig så. Önskar jag kunde finna motivation att ändra mig. "Don't stop beleivin'" låter det ur min Spotify-lista, men just ikväll har jag lite svårt att tro på någonting. Samma gamla "härliga" vemod!


Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.har haft den här låten på hjärnan hela dagen, men det gör mig ingenting. Det är säkert! (så nu är jag med i klubben av alla som har gjort en ordvits över bandets namn.)

Jag vill också dansa fast än hjärtat blöder. Dansa bort allt vemod och all ångest. Bara stå och stampa på dansgolvet och strunta i att man svettas. Strunta i om man gillar musiken eller inte. Dansa fastän hjärtat brister.

Någon som är på?

Häst

Ville visa hur häftig jag är när jag rider.

Godnatt!


Vi sätter oss ned

Dagen har börjat med att jag bara jagade upp mig själv och blev frustrerad för att jag blev försenad och inte hann med det jag skulle göra innan bussen gick. Och den känslan har som levt kvar i mig hela dagen. Men vem vet jag kanske bara har PMS...

Idag har vi bestämt lite mer om klassikerna. Den 4 mars är alla välkommna till Anderstorpsskolan - teatern för att se 3 stycken fagra framträdanden av ES3C. Och Den första maj blir det slutproduktion på Nordanås stora scen. Kom och titta för tusiken!bilkälla: unknown


what are you waiting for?

En trött Monika ska snart krypa ner i sängen. Hela helgen har spenderats framför datorn och projektarbete. Drömmde till och med drömmar om det. Hehe

Men nu kommer frågan:

Ska jag försöka mig på lite mer läxa även fast min hjärna gör lite ont?

Ska jag sätta på ett nytt avsnitt av Pushing Daisies?

Ska jag sätta mig med en bok, för att bli mer kultiverad?

Stora frågor. Och inte så stor betydlse för världsfreden dock.

Men en sak är säker: Jag ska aldrig äta chips som jag inte tål....


jag i sommras. Glad och mörkhårig.
och solbrändoch en låt som har spelats flitigt idag.


ohoh I want some more

Sitter på skolan med en uppgift som börjar kännas tung. Jag ska hitta på någonting i vår arbetsmiljö här på skolan att undersöka och jag har ingen inspiration. Så därför känns det som om dettta kommer gå väldigt segt fram.

I kväll ska jag i alla fall jobba och sedan blir det en helg FULL med läxor. Men den här gången är det faktiskt roliga läxor.


Härliga vårfärger.

Ska vi försöka oss på en finfredag imorgon?

Eller vad säger ni?


huvudet snurrar som en bikupa

Jag är mitt inne i massa projekt som kommer ta mitt fokus dom närmaste dagarna. Jag har klassikermanus som ska läras in. Och imorgon kommer ingen mindre än Göran Hansson från Västerbottensteater och ska jobba med oss. Spännande spännande.
Sedan är det middag med några duuudes imorgon. Kommer bli awesome och gott.
Sen ska jag prata manus på tisdag?
Sen ska jag träffa super-duper-Malin som jag inte brukar träffa av någon dum anledning.
Sen ska jag göra en till grej, som jag nog inte kan berätta, men som jag vet kommer bli kul, jobbig och spännande, och det är nog den som mest tar mitt fokus nu förtiden.
Sen ska jag leva också.

mitt liv är toppen!på tal om Malin H, den här låten tillägnar jag dig. Jag minns hur mycket jag lyssnade på den när jag gick i nian med dig och tänkte på att den handlade om oss. jag vet inte riktigt om allt stämmer, för jag har inte bitit dig eller så, men refrängen kan jag relatera till i alla fall. jag vet inte heller om du läser den här bloggen, men ja. There it is.

Ant though of course that's not important to me. "okay why not" I'll reply

okej here it is, min 1910-tals inspirerade håruppsättning.ser lite ut som den jhag gjorde på nyårsafton, men jag försökte få den lite mer volymig den här gången. volymig, är det ens ett ord?
jag tror dock jag ska försöka få den ännu större nästa gång, men det är lite svårt med min hrlängd, med tanke på vad dom hade på 1910-talet.
Sminket är ganska vardagligt. Foundation, rouge, ögonskugga där jag haft rosa med lila skuggning och lite svart jäms med ögonfranskanten och sedan mascara. Det kommer säkert vara mer extremt när det kommer på scenen.

 
jag tog den här som inspiration i alla fall.
Svarttjärn den 15 januari vid typ 12-tiden

Jag var ute med hunden igår i solen. Det var kallt, men vackert. Ibland kan vintern imponera. Men som sagt, det var kallt så den kan ibland vara fin på håll...
Idag ska jag försöka mig på en 1910-talshåruppsättning och kolla om det är någonting jag kan ha på vår klassiker. Jag får återkomma med bilder sedan.


imorgon ska jag vara snygglivet leker fortfarande. så nu ska jag bara njuta njuta njuta. Känns skönt att inte behöva bry mig om så mycket annat än mig själv och ha förmågan att tänka bort sådana som inte har någonting med mig att göra.

och att jag har hörlurar.


i'm in love with your daughter. i wana have her baby

idag har det varit en riktigt bra dag. Började med att jag och Lollo satt och skrattade högt åt varandra, åt skämt och funderingar som inte ens var roliga. Skratten fortsatte skalla även senare då Bea kom till skolan. Och sedan kom Elin och hälsade på också. Det var bara väldigt synd att det inte blev en längre visit. Och att vår planering om att träffas korvade till sig. Sedan har jag också varit till ridskolan och ridigt på hästen Findus, min favorithäst, för er som inte vet. Och det gick jättebra! Och var jättekul!

Men det kanske största var att slutproduktionen för ES3c - teater 2010/2011 är bestämd. Efter en del skrik och "åh"-anden kunde vi komma överrens om en. Och det kommer bli jättebra. I just know!

Och Lindy Hopen går också jättebra.


utfyllnadsbild

and to you and your hump!

Åh Olive, jag älskar dig! Du är så fin!fick mig att skratta högt i min ensamhet i dag.

Toakonst


Lindy hop hop hop

jag har anmält mig till en kurs i Lindy Hop.
Första dagen är nu på söndag. Och jag är lite nervös faktiskt. Och förväntansfull. Och förvånad att något sådant är I Skellefteå.

Hoppas bara jag inte blir tappad eller är för tung för att lyftas...


och samlat damm på min gitarr.

Dagen har varit deg. Den har varit teg. Den har helt enkelt varit seg...

Vaknade sent. Åt frukost. Sedan vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Sett sista avsnittet av Pushing Daisies på säsong 1. Är alltid så tråkigt när det tar slut bara sådär. Och sen har jag bara suttit och surfat runt och lyssnat på ledsam fransk musik. Och allt på grund av måndag...

Men en glad nyhet kan jag meddela. Lollo ska göra en bloggdesign till mig och hon verkar ha fattat galoppen över vad jag vill ha. Ska bli awesome när den kommer upp.håruppsättning från nyårsafton. Tog bara nå random. BAH

up up down down left right left right B A starts


hur blev vi sådär...fulsnygga?

pardisask.


du är en skicklig schackspelare

Tänk vad jag är kulturell och bra. gick upp klockan 7 för att se "sjunde inseglet". Senast jag såg den så förstod jag inte ett dyft. De pratade konstigt och den handlade inte om någonting. Det kanske var 3 år sedan. Ja, Bergman hade dött de året i alla fall. Nu när jag såg den så fattade jag den, fast ändå inte. Men den var som så mycket finare och mycket vackrare än vad jag trodde. Och jag tycker att Gunnar Björnstrand var wonderful. Inte Max. Han är tråkig.Sedan har jag spenderat lite tid åt serien Pushing Daisies som tydligen är "en Monika-serie" som Jens så fint uttryckte det. Och hitills har jag inget emot den. Mysiga karaktärer och fin miljö. Dessutom spelade de en låt som är med i soundtracket från Amélie från Montmarte. Och sjöng en Greaselåt. Inte minus där inte :) 
Dagens låt som gåt om och om och om och om och om och om igen


Jippi kaj jäj pappa

Årets första dag har varit som de flesta "årets-första-dag"-dagar brukar vara för mig - lugn. Jag har spenderat dagen med att tittat på en film på teve, druckigt te, ätit gröt, sett ännu mer film, spelat på pianot, ätit sockerkaka, sett på teve, sett på Patrik 1,5 (mycket finen film det där) och sen har även vårt kära hus drabbats av vattenläcka. Det sistnämda hurrar vi INTE för. Hoppas på att det löser sig.

Just nu hamnade jag och pappa framför Die Hard. Not my cup of tea precis, men jag kan inte säga att jag riktigt är så engagerad. och nu är det ju bara 1,5% kvar. ;)


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com