did I forgot to tell you...

Bland många fina klappar överraskade min lillasyster mig med en ukulele i julklapp. Fattar ni? En UKULELE! Jag är ju nästan lika häftig som Marilyn Monroe i "Some Like It Hot", om inte häftigare!


GOD JUL


Ja, så här såg jag ut igår. Det blev fancy fancy-svansen, men blev inte riktigt nöjd. Dessutom ser den lite skabbig ut på fotot eftersom det var strax innan jag skulle gå och lägga mig och jag hade haft den en hel dag.

GOD JUL PÅ ER!

Adele + hair

Okej, allihopa, nu när det lackar mot jul så kan jag inte låta bli att gå all in på smink och hår. Min inspirationskälla är den evigt vackra Adele. Men vad ska jag göra med håret? Jag har fyra förslag som jag tänkte att ni kunde hjälpa mig med.

1. Uttsläppt hår med lockar.


2. Uppsatt i en tjusig knut eller dylikt.3. En fancy fancy-svans á la 60-tal


4. Bombshell á la 60-tal med lockar


Just nu lutar det mot bombshell, men jag vet inte. Det kanske känns för mycket, när jag bara ska fira med familjen. Jag kanske sparar den looken till nyår. Eller vad tycker ni? Snälla kommentera, även ni som inte brukar kommentera. Hjälp en kvinna i nöd!

1,2,3 och så vidare

Idag har min mobil åkt in på lagning. Kan ta upp till tre veckor innan jag får igen den. Om jag får igen den. Är inte säker på om jag vill det. Är lite arg på den. Så arg att jag varit på dåligt humör hela dagen.

Men hur som helst, jag behöver era nummer. För jag har inte dem på den lånetelfonen som jag har nu. Så skicka dem gärna till min mobil. Med avsändare tack, så jag ser vem det är. Så slipper vi pinsamma frågor om vem du är och så. Tack!


but then again so are you

Idag är en sådan där dag som man har en låt på huvudet hela dagen. Och vilken låt är det då undrar ni. Jo det är The Lions Roar med First Aid Kit. Väldigt bra låt, och grupp för den delens skull, men seriöst. HELA dagen?!

Hur som helst, igår slog jag på stort och bakade muffins. Lingon-och kanelmuffins. Använde mammas nya monster-mega-splitter-coola-bakmaskin för första gången. Och ja, här ser ni baket i bunken. Jag tog faktiskt även kort på dem när de var klara, men glömde spara dom bilderna. Så ja, ni får väl tänka er ett par vanliga muffins, med lingon och kanel i sig. Och som smakar väldgit väldigt gott.


Och imorgon drar jag till Luleå med min kusin Hanna. Kommer bli jättekul att få vara med henne! Längtar som få!

Ane Brun + First Aid Kit


Ane Brun och First Aid Kit på samma scen. Kan väl inte bli mer än underbart? Får mig att vilja stå på en scen och skapa musik med ett stort band och massor med blinkande ljus.

Har som fått en förkärlek till kvinnor med ljusa, spröda, vackra röster. Så som Ane Brun och First Aid Kit och dessutom Florence + the Machine. Har ni inte lyssnat på dem tidigare, tycker jag att det är god tid att ni gör det nu.

så här såg jag förövrigt ut på Nobelfesten på Edelvik, minus just den tröjan. Hade en ljusblå klänning på mig istället. Och vet ni? Jag vann faktiskt nobelpriset i litteratur!

Screw this shit, I'm going home


Idag åker jag hem! Idag får jag lov på riktigt. Har verkligen längtat hem och få var hemma längre än bara på helgen. Ni vet dom där perioderna man känner att allt bara går emot en själv, just en sådan är jag mitt i just nu. Jag har PMS och huvudvärk pga brist på sömn. Och min mobil har fått för sig att varken vilja ta emot eller skicka sms. Dessutom måste jag packa. Skulle vilja ta med mig allt, men har tyvärr inte en tillräckligt stor väska. Jag är en sådan människa som gärna packar lite för mycket när jag ska någonstans. "jamen en kortlek ute i skogen kan man ju faktiskt behöva" "en sax vet man aldrig när man behöver på stranden. Vipps så ska man klippa något och så har man ingen sax med sig. Bäst att jag packar den också"

Jag hoppas i alla fall att lovet kommer bli roligt och skönt och tillräckligt långt. Vänner, kamrater, kompisar - er vill jag gärna träffa. Hör av er! (men inte via sms då... som sagt)

Men nu när jag har smällt mig en blodapelsin (världens godaste frukt!) så ska jag ta på mig packarhandskarna och sätta igång! hejja mig!

I mitt vita vinterland

Har blivit inspirerad av Elsa Billgren som har klänningar hängandes runt hela sin lägenhet, så jag hängde min studentklänning framför fönstret. Ger ett mysigt sken. Hade dock hoppats på lite sol idag, men det fungerar ändå. Nu ska jag bege mig till Burträsk centrum och köpa biljetter till mor och mig. Sen får vi se vad som händer. Kanske en dusch? Kanske inte.

Ikväll är det nobelfest på skolan. Och jag ska bannemig vara finast!


And now it's done!Nu är den äntligen klar, min tubhalsduk! Efter flera veckors hårt slit kan jag äntligen bära den med stolthet. Må så vara i en ganska ful färg, och må så vara lite konstigt ihopsatt (fick ta en virknål och sätta ihop den med, eftersom jag inte har en stoppnål) men jag älskar den. De första plagget jag har stickat som jag faktiskt är nöjd med. Hejja mig!

Men nu ska jag lägga mig. Det är alldelens för sent egentligen, men jag ville så gärna bli klar med halsduken idag. Imorgon vankas premiär av Blod är bara gott ibland kl.14:30 och senare den sista föreställningen av Den Starkare kl.18:00 där jag sjunger och spelar. Ladda, ladda, ladda!

Hi:) I'm Jonah!


Nu tänker jag

Nu tänker jag dränka mina sorger för dagen till tonerna av Kate Nash. Och jag strntar i om grannarna hör det. Idag har det varit en riktig bajsdag, med mycket grubbel om livet. Och sådana dagar får man väl ha?
Ho ho, ho ho


någon som vill ge mig en uggla i julklapp?

Firar ni inte Mårten Gås?!

Igår förflyttades hela Edelvik till Skåne. Vi firade nämligen Mårten Gås (någonting jag aldrig gjort) och visserligen många veckor i efterskott, men ändå. Det bjöds på glöggmarinerad kalkon med ungsbakad potatis och brysselkål. Sedan blev det en frågesport om Skåne och trott eller ej, men mitt lag kom på delad förstaplats med "skånelaget"(två i min klass som är från Skåne)! Sedan blev det en "äbblekauga" med vaniljsås. Gött vare så det slog.

Och klädkoden var ju då att man antingen skulle ha på sig någonting rött eller gult som i Skåne's flagga. Jag tyckte dock att jag såg ut som en fransyska i min röda basker.


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com