Yeah, because I'm creepy!

Sitter och lyssnar på Dexter soundtrack på Spotify... Åh, jag riktigt ryser! :S



Blir paranoid och tror att han står bakom mig och ska döda mig!
Snyggis!

Ojdå!

Oj vad den här veckan gick fort :S Snart är det ju premiär på Knacka först! Och sen fyller jag arton! Hjälp! Jag hinner knappt med mitt lilla liv.

Till mina vänner: Snart är jag arton. Kalas, party, PRESENTER :D





Min nya loverboy <3



det riktigt pirrar "där nere" när jag ser denna bild.
en dag kära du... en dag ska det bli du och jag!!!!

il Capitano

Hejsan mina vänner. Hoppas ni har det bra. Jag sitter i soffan och ser på teve, men det går inte så bra när jag har datorn ivägen. Den kommer liksom i första hand och kan erbjuda lite mer än teven. Men jag älskar vår Telefunken ändå. Du är inte bortglömd lilla älskling!

Denna vecka har varit fullproppad av saker, bra och dåliga. Mest har det varit teater. Vi som håller på med en föreställning som heter knacka först har varit med varandra hela veckan känns det som. Har inte haft tid med mig själv och dessutom har jag knappt kunnat sova. Men så är det väl när man är i show biss. branchen. Något att vänja sig med. Men jag ska inte klaga, det går otroligt bra för oss och jag känner att jag har hittat karaktären. måste bara finslipa på scenerna och ändra dem lite. Det är ganska roligt ibland, man skriver ett manus, men ibland slutar det med att man har ett helt nytt. :) men nu är jag riktigt peppad på det här, men jag är inte så peppad på att vara trött varje kväll, men jag tror jag inte kommer ångra det när jg väl ser tillbaka på det. :) Well, I hope to see you there folks!

Nu på teater ska vi förreten börja med tekniken Comedia dell'arte på scenisk karaktärsarbete. Tekniken är från 1400-talet då de endast hade ett fåtal karaktärer som visades i varje pjäs som sattes upp. Vi har alla blivit tilldelade roller och ska nu ta reda på lite fakta och öva oss att gå och tala som den karaktären. jag fick il Capitano som är en soldat. Han kan spelas på olika sätt. Han kan vara lite dum i huvet och dra sin värja utan att tänka efter och kan då skada inte bara sin fiende utan dem han tycker om och sig själv. Eller så kan han vara skrytsam om sina bedrifter i krig eller hur många kvinnor han har raggat upp, men när de tväl kommer till kritan är han både rädd för kvinnor och för att slåss. känner att han är ganska lik Måns i Pelle Svanslös.



this is what I'm ganna look like. Now i need a long nose and some fancy clothes to this.

Mors!


Världens sorgsna fisk?

Lyssnade på Morgonpasset i P3 för några dagar sedan och då pratade de om den här lessna fisken. Tydligen finns den långt nere i havet och ligger där hela dagen lång och väntar på att mat ska flyta förbi den så att den kan äta. Jag undrar riktigt vad Gud tänkte när han skapade den... Och om den har många kompisar...




Har kommit på att katter måste vara det mest underhållande djuret på hela jorden














Och alla våran favorit:




till dig



Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Teaterlycka!!!

WIIIEEE!!! :D :D :D

Monika är glad och exalterad!





sova sova sova

gonatt sverige!

Hur kan man älska någon som har älskat någon förut?


HENKEEEE :D


Du är vacker


Då väntar sen en helt ny värld med deeeeej

Sitter och lyssnar på den här låten frenetiskt om och om igen och önskar att jag hade någon att sjunga den med. Vilken fin duett det skulle bli :]



Jag har i alla fall bokat min första körlektion nu. hoppas det går vägen

Hey oh!

You're hot!


Förresten!!!

Jag har glömt säga en sak. Jag är med i en produktion. jag och några andra som jag känner hade tankt sätta upp en uppsättning i Februari, men det har inte varit säkert om pengar. Men nu i torsdag fick vi äntligen veta att vi kommer få pengar så vi får och kommer sätta upp den den 27 och 28 februari på västerbottensteater. Just nu känner jag peppen som aldrig den och det ska bli kul att få göra någonting annat utanför skolan och att det inte blir b-kvalla som på en del andra amtörteatrar jag varit med om.

Jag kan berätta lite om den.
Den utspelar sig i ett hyreshus här i Skellfteå och människorna som bor där. En blandad skara helt enkelt. Man kan väl typ säga att den är en komedi riktad mot ungdomar. Jag själv spelar en tjej som heter Miranda och står för de pinsamma stunderna. Och jag tror det kommer bli såååååååå bra, bara jag får öva lite mer så... ;)

Morsning korsning! Och jag hoppas jag ser DIG på Västerbottensteatern i publiken till "knacka först" :D

TACK!!!

Tack alla underbara människor som förgyllde min vardag och var på Beas 18-års fest ikväll! Jag har inte haft så här roligt på länge och jag behövde verkligen det här.

Och jag är nog ett levande bevis på att man kan ha roligt utan alkohol. Ge mig lite hallonsoda, roliga kattbilder och ett roligt sällskap så är jag på G! YEAH! :D




Hej A-dam!!!
(haha, bara jag, Jens och Alexander som fattar det där XD)


Höst

Att nånting nånsin faller har jag ingen tid att tro
När mina dagar går genom en hinna vävd av lust
Att nånting kommer vissa eller nånsin varit dött
Nu när mina drömmar krupit fram

Jag börjar tänka på vad som glädjer mest
Det som är evigt eller det som byts om

Då blir det höst igen
Det trodde jag aldrig
Det tror man aldrig
Att det kan bli
Jag går ner igen
Det trodde jag aldrig
Det tror man aldrig
Att man kan...


Emil Jensen


man blir ändå glad av den :)


Well, I feel like Michael Jackson


Ja, ska man anta utmaningen? ;)



Sur le Fil - Yann Tiersen

Du är Mys Mys min ängel :)


Audition

Well, idag var jag på audition för Västerbottenteaterns uppsättning av "det susar i säven" och jag... kom inte med... surt men sant.
Men jag är faktiskt inte så bitter som jag trodde. Man får ta sånna här smällar och gå vidare. Dessutom är den en sak mindre att oroa sig för, så nu är det bara ut och söka sommarjobb ;)


Vilodag

Idag, lördag har varit min vilodag. Ty imorgon ska jag jobba...
Well, dagen har väl bestått av datorn, Helen Sjöholm, Stjärnorna på slottet och läxor.

Men imorgon då ni. Då ska jag nämligen fara till Drängsmark och spela teater med min klasskompis Bea. Vi ska spela Stackars Pettson där vi själva har skrivit manus. Jag hoppas det kommer gå bra, nu när vi har haft en julledighet mellan.

Dessutom ska jag på audition för Västerbottensteaterns sommarteater, "det susar i säven". Jag är nervös redan nu och jag tror jag bara kan fantisera om hur jag kommer känna imorgon.... :S Tänk om jag inte kommer med, eller om jag faktiskt KOMMER MED!!! gulp! :S

Ja, jag är rädd för både ändarna....

Så vi får väl se hur det går... to be continued...



Det här är Pelle en av vära katter. Han är så söt :) och jag stolt fotograf :)

Jag ryser!!!



http://emiljensen.se/index2.php?link=m - om ni vill lyssna på hans underbara musik!


Stress

Jag trodde aldrig att jag kunde uppleva det. Jag hörde om det på nyheterna när jag var liten att ungdomarna drabbades av det mer och mer och jag kunde inte för mitt liv begripa varför? Varför utsätter man sig för det? Hur kan man ta på sig mer än vad man orkar? Hur kan man ens känna av det? Men nu förstår jag. Jag förstår precis hur stress känns. Du vill så mycke och så många som vill att du ska göra saker. Du måste orka. Du oraoar dig för det, du ska göra det innan det andra. Du ska hinna med så mycket på så kort tid och ändå kunna vara social med din omgivning... Min största tanke är, hur länge kommer jag klara av det? hur många gnger måste jag gråta för att kunna känna mig lugn igen? Dagarna bara flyter förbi mig och jag hinner knappt med. Jag borde orka mer, men gör det inte. 
Och jag vet vad jag borde göra för att få bort det, men det känns så svårt. 

Åh, jävla ångest-inlägg!  

Nu gäller det!

På söndag!!!



(observera den "blöta" fläcken på Pettsons byxor) ;)

Menåh :)

Den är så fin :) och hon är så söt :)


stressad tand

Idag har jag varit hos Käftis/tandläkaren. Jag har haft ont i mina visdomständer, tror jag det heter i alla fall, men de kunde tyvärr inte hitta vad som var felet... Ja, som tur var var det ju inget hål, men jag vill gärna veta vad som stör mig och ger mig sådan smärta!!! Hon sa dock att det kunde vara att jag sitter och spänner min käke, för att jag är stressad... Känns det bra? Nä.
Jag har ju faktiskt kommit på mig själv flera gånger att jag sitter och spänner mina tänder. Liksom biter ihop dem mer än nödvändigt. Och jag vet att jag borde trappa ner på mitt liv och inte ta på mig massa saker och inte oroa mig om massa saker som jag inte har någonting med att göra och inte behöver stressa mig över det. Som jag har sagt många gånger, men jag säger det igen - jag har svårt att leva nuet. Jag tänker ofta på vad som ska hända sen och vad jag ska göra sen. Alltid ett steg frammåt. Suck, inte bra jag vet, men hur blir man av med det?

kom gärna med förslag.

Btw, jag har fortfarande ont, om inte ondare efter att hon var där och peta. Usch, den där kroken de har          X( Den är endast äcklig!!!

SALEM

Salem Al Fakir, du är nog en av Sveriges mest begåvande artister och klart en av de bästa!









I LOVE YOU!!!


DÄÄÄÄÄNSE WITH SÅMEBODYYYY



Den här låten gör mig pepp på att få göra en sak nu!!! ;) (dansa såklart, inte)

Nämen den ska vara med i en uppsättning som jag hoppas blir av!
jag minns dock hur less jag har varit den här låten... Men nu börjar den bli bra igen ^^

Skolan

Godmorgon alla vänner, eller godkväll kanske jag skulle säga.

Well, idag började skolan om igen. Jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag har längtat. Känns som att jag nyss var där och egentligen inte hann sakna det så mycket. Dock var det ju kul att träffa sina vänner och komma tillbaka till teatern.

Men det är nu närmare till monologen... Vi som går i tvåan ska göra en monolog och jag tror att alla är nervösa inför det. huvva!

Idag pratade vi om High School Musical och en av mina klasskamrater avslöjade att hon hade sett den sista av den horribla serien. sedan sa hon: " det är nästan lite pinsamt att man har gjort det. Man känner sig nästan generad"
Då tänkte jag efter. Det måste då innebära att man känner sig lika äcklig som när man har onanerat som när man sett High School Musical? Man känner sig... ja generad. Onani och high School Musical går hand i hand på den fronten. Och det är väl det enda gång high School Musical kommer sex?




Välkommen till min nya blogg





Så var det gjort: början på en NY blogg. En ny start, ett nytt kapitel, ett helt nytt liv fullt med chanser och möjligheter att utvecklas till en ny sund och frisk människa. (haha, så klyschigt det här blev) Jag har gjort detta nya steg med att starta en ny blogg för att... jag var less på min förra.

Ja, ska man börja med att presentera sig kanske? För er som inte vet heter jag Monika och bor i Västerbotten, strax utanför Skellefteå (skellhell som jag kommer kalla det ibland. Eller schtaaan som alla kallar det här.) i en liten by. hihi som jag vägrar säga namnet på (svarttjärn) om någon galen mördare skulle komma på att hitta mig och inte vet jag, DÖDA MIG, så vi säger att det heter Banjoköping, som så stolt en av mina kompisar kallar det.
Well, here I live with my familj and live a happy svensson-liv med hund, 5 katter och två volvos. Och ja, jag har varit här och haft mitt hem här hela livet.

Jag studerar teater, andra året, på gymasiet på Anderstorpsskolan i Skellefteå. Ja, det är nog den bästa utbildning du kan gå och på den bästa skolan du kan gå på dessutom. :) Härlig klass, härliga lärare och härlig atmosfär. Ni som kommer följa bloggen kommer nog få läsa mycket teatersnack (mm...) och det vore kul om ni ville komentera med mer teatersnack (asså jag är trött och skriver osammanhängande nu).

Ja, vad vill ni mer veta?
Jag älskar musik. Favvo(ha, ett utryck som man använde i förskolan)artisterna är:
Emil Jensen
Kate Nash
Veronica Maggio
Lars Winnerbäck
Alphabeat
Miss Li
mfl.


Ja, vi avslutar väl så? För man orkar ju inte läsa hur mycket som helst... ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com