Ledigheter


Idag har jag fått sportlov. tänkte inleda den imorgon genom att rensa mitt rum. nu ska he städes! och sedan ut på joggingtur. om det inte regnar för mycket.

Grattis storasyster som fyller 6 (24) år idag! kramar i massor till dig!

titta vad jag gjorde!


Jasi i lördags när jag klädde upp mig gjorde jag slag i saken och spelade in en video. Mest för att kolla hur man laddar upp på youtube. Men ja, här är den. Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén på ljud, bild och diverse sång. Jag var inte uppsjungen så de mörka tonerna sitter inte som de ska. Men håll tillgodo!

KROSSA DOM! KÖTTA PÅ NU!


Innebandy idag. Vi förlorade. Men var snyggast. Själv var jag "röda faran" och blev arg och skrek om vart annat. Visste inte att jag var sådan vinnarskalle när det väl kommer till kritan. Men det var kul. Saknar fotbollen.

Ane Brun - du gråter så store tåra


Magiskt!

I wish...

Om ni inte visste det så fyller jag faktiskt snart 20 bast. Och här är några av grejorna jag önskar mig(bilderna är lånade. klicka på dem för att komma till källan):

Muggar! Temuggar, kaffekoppar. Speciellt en muminmugg, men skulle även vilja ha någon annan fin, stor mugg som man kan dricka ur under kalla kvällar framför en film.


Något fint klädesplagg. En vårkappa kanske? En bedårande klänning. Just nu vet jag inte riktigt vad jag är ute efter, men jag har en känsla av att jag skulle vilja köpa/ få någonting som är extraordinärt och verkligen är mig.

Men det jag mest önskar mig är en fest. En riktig brakfest med alla mina vänner. Kanske svårt att skrapa ihop alla, men önska går ju alltid.

Nykomlingen


Igår när jag kom hem möttes jag av en nyutsprungen orkidé i fönstret. En bebis! Vad ska jag döpa henne till? Estelle?
(Ja, jag är en tant som blir glad över att mina blommor slår ut)

don't forget me

Åh, vad jag tycker att Adele är snygg. Så snygg att jag måste bli henne ibland. Så idag åkte lösögonfransarna på och lockarna formades. Sedan blev det lek framför webcamen. Vissa blev riktigt fina.
Och vissa blev... ja......finare.
Men nu ska jag och Rebecca gå till Carro för MELODIFESTIVALEN!!!

En lördag på internatet.


Är just hemmkommen från en tur till Konsum och diverse inköp. Nu ska jag städa mitt rum och renbädda och sedan tror jag till och med att det blir en Billys pan pizza. Det är minsann inte varje dag det. Sedan hoppas jag att Carro inte glömmer att vi har en dejt ikväll framför melodifestivalen. Jag ska då klä mig till tänderna.

Men som sagt först ska jag städa.

fet och fin


fet och flåtig.

Jag har nyss kommit hem efter dagens lektion. "jobba i motståndet". Vi sprang runt, runt, runt i en och en halv timme och jag är helt slut, svettig och har svullna fingrar. Men vafan, jag klarade det! Jag klarade det!

Annars vore det ju inte jag.


Gammal och lite mörk bild. Men hey, hittade ingen annan.

Idag har vi varit på golvet och jobbat och det har varit hur kul/skönt som helst. Kul att vara tillbaka! Känns som om det var jättelänge sedan vi jobbade i teatersalen. Energi och uppmärksamhet stod på schemat och jag var helt konstig när vi slutade för dagen.
Nu ikväll har jag varit på körövning och sedan bjöd Johanna på saft, kakor och "Livet är en schlager". Dessutom har vi sovmorgon imorgon. Kan det bli bättre?

FGkhslfboasfboaibnaäsdaSDHal'dnaDAhdlasndlas


Det var då satan i helvetet! Jag som nyss hade lämnat in i min gitarr för att de skulle byta sträng på den och tror nu inte att den går av IGEN! FÖRBANNAT!

Ooh, that woman is wild ooooohJag avslutar denna lördag med dessa män. Till er besvikelse eller förtjusning. Jag bryr mig inte.

det finaste frieriet evah?

 


CLEAN IT ALL!


Eller "I can do it" som det egentligen borde stå. Det var i alla fall så jag tänkte när jag satte igång helvetesprojektet att städa mitt rum. HELA mitt rum! Så nu är alla kläderi garderoben, allt sorterat och jag är slutkörd. Heja mig! Nu ska jag göra middag och sedan gå på kör!

You had it all!


Grattis till Adele som vann 6 grammys igår! Välförtjänta!

Bland de vackraste klänningar jag har sett. Underbart!


Röda mattan-klänningen  var också skitsnygg. Skulle inte säga nej till en sådan!

Adele efter sitt uppträdande med Rolling In The Deep, som blev Song of the Year!

fet och fin


Hela helgen har jag gått runt och kännt mig fet, ful, osexig, you name it. Jag hade planerat att gå på gymmet idag och springa av mig kolhydrater och äta nyttigt för att känna mig glad igen. Men så fick jag se de här filmerna och tänkte "nä fan, jag tänker inte gymma idag för att bli lycklig! Jag tänker gå runt och känna att jag duger som jag är! Det tänker jag göra."

Sedan är det ju inget fel med att gymma för hälsans skull, men just idag tänker jag inte göra det.

Mors galosch!

Lemoncurd


Jag stannar en natt till i Svarttis. Sen imorgon åker jag och pappa till Burtträsk där det väntar en vecka med berättande och teaterhistoria. Visst vet ni att jag ska vara med på Berättarfestivalen i april? Inte? Men då vet ni det nu i alla fall. Men vad ska min enmansföreställning handla om då? Det tycker jag vi talar om sen...

Allt för min syster


Igår stannade jag uppe sent och läste ut boken Allt För Min Syster av Jodi Picoult. (Tog bara si sådär 2 år lite drygt. Jag är verkligen dålig på att läsa ut böcker när jag väl börjar med dem). Den var väldigt bra.

Den handlar om en familj i USA där en medlem, Kate, lider av cancerarten leukemi.  Hennes syster, Anna, kan man säga är "specialbyggd" till att rädda Kate när ingen av hennes andra familjemedlemar kunde fungera som donatorer när sjukdomen upptäcktes. Redan som nyfödd fick Anna donera blod. Och så har det pågått. Nu lider Kate av njursvikt och behöver en ny njure och vem skulle inte donera den om inte Anna? Men Anna söker i stället upp en advokat och stämmer sina föräldrar till att få bestämma själv över sin kropp. Mänga dilemman väcks och vem är det egentligen som har rätt i den här frågan? Borde inte Anna få bestämma om hon ska donera eller inte? Men om hon inte gör det, kommer hennes syster att dö då?

Som sagt boken var bra, lite långdragen i bland, men helt klart läsvärd. Och själv kunde jag känna igen mig i familjen vissa gånger, eftersom min familj också består av fem. Plus några andra detaljer som också påminner om min familj.

Men de flesta av er kanske också har sett filmen baserad på boken? Och då menar jag verkligen BASERAD. Nu i eftermiddag har jag ägnat min tid åt att se den. Har velat se den länge nu, men tänkt att jag skulle läsa ut boken först. Och jag kanske inte borde gjort det? För det kändes som om det var två helt olika historier. Visst man kan inte få med allt i boken, men en del karaktärer var helt olika från boken. Nåväl, den var också bra, men jag skulle rekomendera boken före filmen.

smör


Jag vill också vara sådär fucking awesome ibland.

Tavelramar


Har inte så mycket att säga. Jag har helg och är hemma i Svarttjärn. Och har haft smygont i huvudet hela dagen, men det är väl synd att klaga? nu ska jag fortsätta läsa boken jag håller på med. Om jag någonsin ska hinna läsa alla böcker som jag har lovat så måste jag lägga på ett kål alltså.
Dessutom är det Melodifestivalen imorgon och David Lindgren ska vara med. Visst vet ni att jag har träffat honom? Och att han är från Skellefteå? Och det betyder ju  att jag i princip också är kändis nu på grund av allt det där.

Jamen så kan det vara ibland.


En gammal bild på mig, Lollo och Bea. Bea föreställande en rockstar, Lollo - Rambo och jag är Regina Spektor. Vi skulle på maskerad med temat "R".

Idag fick vi ledigt av våra pedagoger, och som jag behövde det. Så jag slog på stort och åkte in till stan och umgicks med dessa två damer. Och som jag behövde DET också. Skratta, äta, dra skämt och skratta ännu mer. Fy Fabian vad jag tycker om er!

Gonatt!

in 10, 9, 8...


Okej jag kan inte hjälpa det. Jag älskar den här låten. Och jag tycker om Beyoncé. Kanske inte den musiken jag brukar lyssna på, men jag tycker verkligen om henne. Hon är nu en av mina förebilder. BAM I said it! Hon har verkligen kämpat sig till dit hon är idag. Och hon verkar älska det hon håller på med. Jag vill också bli så. Dessutom tycker jag att det är så fint att hon är kurvig och inte pinnsmal som de flesta i Hollywood. Personligen tycker jag att det är finare.
Och den här låten har föföljt mig i två veckor snart. Det har varit kul att slå på den i teatersalen och bara dansa asset av sig.

En annan sak jag tänkte gå in på är att klippa lugg. Beyoncé har det i videon och jag tycker det är så fint. Långt hår och en 60-talslugg. Är sugen på att klippa lugg. Men vågar inte riktigt. Man kan ändra sig så fort. Och det tar tid att växa ut den. sedan är det svårt att sätta upp den och jag är liten bunden vida att kunna sätta upp mitt hår. Och en svettig lugg kanske inte är det snyggaste?

fruuuusen

Huvva, vad kallt det är. Ändå var det kallare igår. Jag har gått runt i mammas långkofta och frysit hela dagen. Och det hjälper inte att väggarna i mitt rum här i Svartis är gjorda av papper. Eller det känns så i alla fall.

Men det är skönt att vara hemma. Riktigt kaffe, en hund som gosar med en, katter som åker gungstol och god mat.
Och som grädde på bullen fick jag en semla och om några minuter smäller det! MELODIFESTIVALEN!
Stolt brud


Titta! Jag har gjort egna raggmunkar!

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com