oooooohohohohohoh like a good old fashion nightmare oooohohoh


För er som inte vet det har jag blivit galen i en serie som heter "Community". Helt i min smak. Mums mums mums! Tyvärr är jag klar med alla tre säsonger som kommit ut. Jag har i princip varit inlåst på min kammare och sett avsnittet, en efter en. Män känner sig helt tom efteråt. Där ifrån kommer i alla fall den här låten. Eller ja, den är med i den seriens första avsnitt. Så lyssna på den och ni kommer inte ångra er, yeah!

Idag har jag ägnat mig åt sommarjobbens sommarjobb: KLIPPA GRÄSET! Jag avskyr gräsklippare, men jag fick ju motion och det är ju ett plus. Sedan har jag även bokat resa till Laholm i början av augusti. Kan knappt hålla mig så kul ska det bli!

Vad gör man när man hatar sig själv?

Mitt rum är fullt med skit. Lådor, papper krämer av alla de slag och kläder fulla med katthår. Svarta kläder dessutom... Jag spenderar den mesta tiden i mitt rum på ett och samma ställe: sängen. Jag orkar inte vara någon annanstans i rummet. Det är fullt med grejer. Grejer som jag lovat mig själv att jag ska ta hand om, men fortfarande inte gjort. Jag är så less på det. Jag är så less på mitt rum att jag kan spy. Jag vill inte vara här längre. Jag vill bara krypa in i ett hål och vara någon annanstans. Och så även med mig själv. Jag är så less mig själv. Min kropp som jag lovat mig själv att ta hand om, men aldrig gör det. Jag hatar den. Idag hatar jag den. Den är fulare än fulast. Alla valkar, alla prickar, all torr hud, alla torra hårstrån. Jag kan inte finna någonting attraktivt i den. Sedan är det min personlighet. Tråkig, egoistisk, blyg... jobbig... Kan ingenting. Förstör bara för andra. Är i vägen. Kommer alltid att förbli ensam. Jag önskar jag kunde krypa in i ett hål och vara någon annan.


let your hips do the talking


Igår var vi på IKEA i Haparanda. Och nog gjorde jag några fynd. Skärbrädor, kastruller, en grön stekspade och en bricka med kaffekoppar på. Sånt där man behöver när man ska flytta till ett eget pläjs! Men en sak är jag dock övertygad om: jag kommer aldrig bli en IKEA-människa. En sådan som har ALLT från IKEA. För tråkigt modernt i MIN smak. Jag menar inte att det är fult, men bara inte min smak. Jag vill ha massor med olika konstiga grejer från back in times och det inte billigaste som alla andra har.

Men en mycket vacker sak som jag hittade var en tekopp ur servisen "mon amie" på andra sortering. 120:- och den var min och jag ska aldrig släppa taget! Titta på bilden ovan får ni se. Drack varm choklad ur den imorse.


Sedan vill jag tipsa om bandet Kings Of Convencience! Mycket mycket bra!

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com