duger jag så här?


Gissa vad jag ska göra ikväll! Just det, sjunga i kören på konsert med Tommy Nilsson! Coolt va?

tattoo


om jag någonsin skulle göra en. Vad tycks?

foxyVisst är dom vackra?

Dagen idag.


Idag (eller igår som det nu blir så här halv 1 på natten) har jag inte gjort någonting. Jag vaknade på tok för sent. Så där sent så jag får ont i huvudet och sedan har jag bara gått från datorn till teven och tillbaka till datorn igen. Jag har inte ens sneglat lite på manusen som jag planerade att jag skulle göra. En lat dag helt enkelt.

utan dens bästa vän jag förstod inte då, men nu vet jag vem det kommer att bli.


Sitter och lyssnar på Säkert! tusen gånger om. Bara för att jag kan. Har nämligen skaffat Spotify unlimited så nu får jag lyssna på alla låter hur mycket jag vill, hur länge jag vill och slippa den där förbannade reklamen!

Idag har jag varit på stan med Lollo. Vi båda fyndade på rea. Två låååånga koftor och ett linne blev det för mig. Riktigt nöjd. Och hela dagen avslutades med mamma och pappa på bio där vi såg Tintin. Måste medge att jag har en liten crush på honom nu.

Och så vill jag skicka ännu ett GRATTIS till min vän Jens som har gått vidare till 3:e provet på scenskolan i Luleå! Hejja dig vännen! Låten tillägnas dig.

My pancakes brings all the boys to the yard


Igår var jag och min lillasyster ensamma hemma till middagen. Men vi hade ingen idé om vad vi skulle göra. Less på att äta tråkig mat som potatisbullar (även om det är typ det godaste jag vet) och makaroner med korv... blä. Dessutom var jag inte hungrig. Så jag bestämde mig för att gå en promenad med hunden så att jag kanske kunde bli lite hungrig och sa, på skämt till min lillasyster att maten skulle stå på bordet när jag kom tillbaka. Den stod inte på bordet när jag kom hem, men hon hade kläckt den bästa idén på länge.

"Vi kan göra amerikanska pankakor!"

Åh, det var så gott! Med glass och hallonsylt och lite sirap (tyvärr inte lönnsirap). NAM NAM NAM! det här måste göras om!

Vill jag se? Ja, det vill jag!


källa

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com