Götelaborg och praktik

Hej länge sedan sist! Beror på att jag är på praktik på Göteborgs-freaking-operan! Vad gör du där då undrar ni. Jo jag sitter med på slutrep. av Chess på svenska! Det är superkul, även om jag inte har så mycket att göra. Jag får sitta och titta, titta, titta och lyssna. Det är vackert!
 
Men lite mer från min resa. Den var ju inte riktigt slut där jag slutade senast. Vi åkte till Skåne en dag och hälsade på Carro i Kristianstad och fikade på ett jättefint café som hadde "himmabakat".
Trevliga kvinnor!
 
Och dagen efter for vi till Halmstad och lyssnade på Per Gessle (vad annars?) i bilen. Vi åt italensk galss också, gjord på naturliga råvaror och lokala produkter. Gott som... glass... på riktigt.
Sedan åkte vi till Göteborg och jag gick för första gången in på Liseberg. Där träffade vi kaninen Kanne (min vän Jens som jobbar som Lisebergskanin)
jag vet inte vem av oss som är fulast på den här bilden. But I love it!
 
Och nu har jag stannat kver i Göteborg sedan dess. Måndagen den 13 började jag på Göteborgsoperan. Och jag har hittat hem kan man säga. Till musikalscenen!
 

Laholm och Halland

Tänkte göra en liten uppdatering på min resa till södern. Jag och Rebecca åkte från Skellefteå flygplats i söndags kl.13:15 till Stockholm och sedan anlände vi efter 7 timmars dötid till Ängelholm och Skåne. Där väntade My och hennes mamma och vi tog bilen till Laholm och Halland.

I måndags fick vi en guidad rundtur i Laholm med omnejd och sedan badade vi i ett vattenfall. Kändes lite som ett överlevnadsserie.På kvällen gick vi en promenad vid Lagan.

Och igår fick jag äntligen åka till Ullared och gå på Gekås!

Lycklig tjej! Och jag klarade mig under 2000:-. Men Gekås kommer nog få mer besök av mig i framtiden.

Och jag fick se Comic Land. För er som har sett serien på TV vet att det är ganska stort! Dessutom fick jag se Ola-Conny inne i varuhuset.

Idag har vi varit till Skåne och Hovs Hallar. En stor stenig strand med klippor och blåst. Och jag stötte knät så det gjorde ont.

Jag gjorde en liten stenstapelse, men den syns inte så bra. Fast det gör dock min nya blommiga regnkappa.

Rebecca

och My

Sedan åt vi glass i Båstad och efter det åkte vi till Hallandsåsarna och gick i en vacker bokskog.

riktiga "sagan om ringen"-skog. Tyvärr blev det inte lika vakert på bild.

och Rebecca förälskade sig i träden

Så, det var det. Imorgon ska vi till Skåneland och Carro. Hon säger att hon ska visa ett café som hon tror jag kommer tycka om. Vi får väl se om det...

Ciao!

till dig

Ibland kan jag känna att jag är full i kärlek. Hela kroppen bara bubblar av det. Att jag i princip är kär i någon. Problemet är bara att jag inte vet i vem. Jag har ingen att ösa all kärlek på. Alla känslorna finns där, pirret och längtan att få finnas nära hela livet, men själva kroppen saknas.

För mig kan det hända lite titt som tätt. När jag tittar på månen en sval höstkväll. När jag ser en orörd sommaräng. En stilla sjö, ett vackert slut på en film eller en vacker sång. Det växer en stor känsla av att jag vill uppleva stunden med någon mycket speciell. Någon jag kommer älska till död-dagar. Någon jag kommer att möta tillslut.

För jag tror på sådant. Jag tror det finns någon där föör alla. En person som är menad för just DIG. Och om det är meningen så kommer man att träffas. I Jonas Gardells vinterprogram sägar han till Mark att han älskat honom hela livet, redan innan de träffats. Jag tror det är det jag känner när jag tittar på månen. Det är någn där ute som jag menad för mig, som väckr det där pirret, men som jag inte känner än. Någon som jag älskar redan nu, mn inte vet vem det är. Och till dig vill jag då bara säga: dig ska jag älska i hela detta liv och i nästa. För alltid ska jag älska dig.

Och låten som senast lyckades väcka mina känslor för dig var denna:

tröstesvar

Du som har gått sönder
Du som misstänker att Du tillhör andrasorteringen och att Du kanske av barmhärtighet borde blivit bortrensad långt tidigare:
Fortsätt att räkna dina fingrar
Som barnmorskan gjorde på Dig när Du föddes
Du är fullkomlig

Fortsätt att andas
Ett andetag och nästa
Tills andningen fungerar normalt igen
Och du förstår att
Du vågar tro att
Du är fullkomlig

(Från Jonas Gardells vinterprogram i P1 den 25/12-08)

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com