Sådana filmer gör mig varm i själen


where do I find you, who is me?


Sitter och bloggar till tonerna av Håkan Hällström och känner mig duktig. Duktig över att jag idag har tvättat allt i min tvättkorg. Jag tror nästan jag har ärvt den där genen som min mamma också har som gör att vi tycker det är kul och tvätta. Men det är bara en teori. Dessutom har jag varit och gymmat. Sprang 3 km på springbandet. Och mer ska det bli.

Imorgon ska vi ha en gästlärare i smink. Ska bli väldigt kul. Har faktiskt funderat på att bli sminkös om det här med skådespelandet går åt skogen.

Och igår var jag och My till Skelleftehamn och sjöng i en gospelkör. Vi lärde oss 6 stycken låtar på en dag och hade sedan en konsert på kvällen. Jättekul. Jag älskar verkligen att sjunga. Men jag tror jag faktiskt sjunger solo än i kör. 

Ja, det var väl allt. Jag saknar mina vänner. Väldigt mycket.  


fö'låt


Lollo: Som förlåt för min urusla uppdatering så ger jag dig den här bilden. Förlåt.

Verkligen förlåt. Men det har verkligen varit sjukt mycket nu. Bara den här veckan har varit fullproppad med aktiviteter. Imorgon ska vi spela upp en egenskriven monolog, med massor av känslor. Jag börjar till och med och gråta när jag övar min. Men det är väl det som är teater?
Och på fredag ska vi spela upp en föreställning. Vi har blandat massor med monologer och gjort det till en pjäs. Den är väldigt surrealistisk, men det blir häftigt.

Och sedan har vi även varit på spökvandring till olika hemsökta hus här i Burtrtäsk-trackten och nu ska vi skriva egna spökhistorier. Kommer bli jättekul. Vi ska dessutom göra en berättarafton med de historierna sedan. Längtar så! Tycker verkligen om berättande.

Fuck the truth, but mostly the truth fucks youHar försökt skriva något riktigt smart och bra om vad riktigt Angels in America handlar om, men det går inte. Ni får helt enkelt se den. Och gör det! För den är bra. Så jäkla bra.   

RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com