promise me this 2

Okej. Nytt år, nya möjligheter. Och nu ska det bli förändring! Det har jag bestämt. 2012 var inget roligt år. Och fort gick det dessutom. Swisch så var det nyårsafton igen.
 
Men jag tänkte börja med att gå igenom mina förra nyårslöften. Kommer ni ihåg?
 
1. Läsa mer böcker. Först och främst avsluta de jag har börjat på. Vilket är en del.
Ja, visst har jag läst böcker. Och i min mening många. Ibland går det flera månader innan jag har kunnat avsluta en tunn bok. Men 2012 läste jag mycket. Jag fastnade speciellt mycket för självbiografier. Jag älskar att se dokumentärer eller dokusåpor där kändisar berättar om dig själva. "Stjärnorna på slottet" och "Dom kallar oss skådisar" är bra exempel på program jag gillar. Jag läste då alltså "Kriget är slut" av Morgan Alling och "Från vaggan till deadline" av Robert Gustavsson, vilket fick mig att älska Morgan Alling ännu mer och avsky Robert Gustavsson lite mer. (åh, nej. Tycker du inte om Robert Gustavsson?! - Jo han är bra, men inte SÅ bra. Och dessutom konstig och dålig på att författa. Läs hans bok så får ni se!) 
En annan bra bok var "Allt är upplyst" av Jonathan Safran Foer. Väldigt konstig och spretig på sina ställen, men väldigt rolig och vacker. Har strykit under det jag har fastnat för. Så som: "Jag är rädd för hundar, sa han. Jag har dåliga erfarenheter av hundar, sa han. Jag sa det här till Farfar som fortfarande var med halva sig i drömmen. Ingen är rädd för hundar, sa han"
Dessutom har jag köpt massor med nya böcker. En ny hobby är att gå på loppisar och verkligen söka igenom hela förrådet av pocketböcker. När jag var i Göteborg kom jag hem med 5 nya böcker. Bara sådär! Love it!
 
2. Göra min garderob mer intressant än vad den redan är. Kanske försöka på mig att skapa någonting eget.
Jag vet inte om jag har gjort den mer intressant. Men någonting jag har gjort är att verkligen tänka efter när jag köper kläder om de verkligen passar mig och min kropp. Gör dom inte det går det bort. Jag har dessutom blivit bra på att känna efter på vilket humör jag är på. Vill jag ha klänning en dag så har jag det. Vill jag ha mjukisbyxor och en sön tröja, så har jag det. Man ska inte ha på sig något man inte trivs i. Då känner man sig ful.
Skapa eget har jag även gjort. Jag har gjort halsdukar till höger och vänster. Till mig själv och vänner. Riktigt kul att skapa själv. I år ska jag försöka mig på att göra en tröja. Min alldeles egna tröja! 
 
3. Se mer film och se klart de jag har påbörjat.
Vet inte vilka filmer det var jag hade påbörjat. Och inte heller om jag har sett mer filmer. Jag har fastnat för att se serier och gamla julkalendrar. Dom håller i sig lite längre. Men en ny favorit är "Franska nerver" och "Carnage". Rekomenderas varmt!
 
4. Göra någonting helt crazy-bananas. Åka på semester? Besöka Paris? Tatuering? Ja, bara framtiden
vet.
Hej baktiden! Framtiden här! Ja åkte på semester gjorde du ju faktiskt. Till Laholm och södra, södra Sverige. Äntligen har jag varit söder om Göteborg. Sedan fick jag ju möjligheten att vara på Göteborgsoperan och bakom kulisserna på CHESS PÅ SVENSKA! Det är väl stort om något? Fick dessutom se Anders Ekborg och en fjärdedel av ABBA (Benny). Tack gode Gud för att jag fick vara där!
Jag fick ju även sommarjobba som sådespelerska. Turnéra runt i Västerbotten och spela för barn. Det fick mig att glömma att vädret var så trist. Tack även för det.
Hur tänkte jag förresten när jag skrev tatuering? Nä, det vill jag inte ha. Usch!
 
5. utveckla mina talander i håruppsättningar. och ju längre mitt hår blir desto roligare kommer det bli!
Höhö, jag tror inte mitt hår blir längre än så här. Dessutom har det varit risigt och ofta uppsatt i en tofs. Så nä, har inte gjort så mycket med det. Men jag klippte äntligen lugg i alla fall! Det är i alla fall någonting!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com