alla helgons blodiga natt

Så är det snart slut på höstlovet. Synd. Det gick fort. Men jag hann med att från att göra ingenting till att göra mycket. Jag har slöat och sett på julkalendrar. Sen träffade jag äntligen min Jens som var hemma i norr och hälsade på. Han åkte igår och jag saknar honom redan.
Jag hade lite Haloween-mys i min lägenhet med Bea, Lollo och Jens på onsdag kväll. Själv var jag utklädd till häxa. Tyvärr har jag inga bilder från det. Och i går var jag på fest i stan och dansade. Synd bara att Skellefteå ska vara så tråkigt ställe att gå ut på. Skellefteå-bor är bara dryga när det vankas fest.
 
Men hur som helst, nu ska skolan börja om och jag ska börja med mitt stora projekt. Kan inte riktigt avslöja det än dock, men bra kommer det bli! Det hoppas och tror jag i alla fall.
 
 Och som en avslutning på Haloween så kommer det här nostalgi-klippet. Varsågoda:

Kommentarer
Postat av: Mimmi

SV: Jag hittade den på blocket. En kvinna här i Skellefteå som hade den. Tyvärr så känns dom sällsynta då jag själv letat frenetiskt efter en sån lampa! Men kolla tradera och blocket då och då så kanske he dyker upp nån så småningom! :)

2012-11-11 @ 21:27:20
URL: http://mimmiheikki.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com