Årets julkalender - bildutmaning

Eftersom jag inte brukar skriva så mycket här så tänkte jag utmana mig själv på en julkalender. Varje dag fram till julafton är det ett nytt tema på en bild som ska upp här. Utmaningen kommer härifrån och för mig kommer det verkligen bli en UTMANING. Jag tycker verkligen inte om att bli fotad och när folk envisas med att ta fram kameran så vill jag springa och gömma mig. Men som sagt, jag ska verkligen försöka skrapa fram de bilder jag hittar.
 
Jag missade gårdagens så idag får det bli två stycken.
 
1. En bild på dig själv som du tycker om
Lite enkelt får det bli min nuvarande profilbild på facebook. Jag gillar den. Fick till håret den morgonen. Lockigt och rätt nyans. Och lugg.
2. En bild på dig hemma.
"Hemma var ligger det nånstans?" Ja, just nu anser jag att MITT hem är i Burträsk. Där har jag min lägenhet. Men hemma-hemma kommer väl alltid vara Svarttjärn. Har bott där i 19 år och står fortfarande skriven där. Må kanske inte vara byn där ALLT händer, men vackert är det. Älskar att gå runt sjön om sommarkvällarna eller gå ut i skogen på höstkanten. Just här är jag på vägen runt sjön. Det är Alexander som tagit bilden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Free Fox wag Cursors at www.totallyfreecursors.com